Chokoladekonfekt med skumfiduser og peanuts
Uimodståeligt lækre chokoladekonfekt med skumfiduser og peanuts er meget anbefalelsesværdige.
Du skal kun bruge 3 ingredienser:
chokolade + skumfiduser + saltede peanuts
De er nemme at lave og et virkelig hyggeligt projekt med børnene at lave sammen. Smagen er som de skønneste P-tærter – de er bare temmelig meget hurtigere og nemmere at lave. Perfekt til fredagsslik, julekonfekt, påskesnolder eller en sød lille spiselig gave.
Prøv også: Opskrift på hjemmelavede skumfiduser >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 15 stk.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Chokolade konfekt med skumfiduser og peanuts
- 100 g mælkechokolade, finthakket
- 50 g skumfiduser
- 45 g saltede peanuts
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Temperer chokoladen. Rør skumfiduser og peanuts i chokoladen og kom små kugler på et stykke bagepapir med en ske. Lad dem tørre i ca. 1 time, inden de er klar til at blive spist.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hvor længe kan de holde sig og hvordan opbevares de bedst? :-)
Hej Helle
De kan fint holde sig længe – minimum 2 uger og nok også sagtens frem til jul. De skal opbevares lufttæt – gerne i fx en småkagedåse eller anden beholder med låg og vd stuetemperatur (ikke i køleskab)
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej
Disse stykker ser utrolig lækre ud. Jeg er helt vild med snickers, så nu vil jeg lave dem. Der er bare det, at i videoen siger du 100 g chocolade og 60 g peanuts og 60 g skumfiduser. Her i opskriften står der 100+50+45. Hvad er de rigtige mængder?
God Jul til dig. Vh Jolanda
Opskrifterne i kogebogen og her på Valdemarsro er helt opdateret :)
Nogle af videoerne er af ældre dato – men uanset, så fungere begge mængder glimrende :)
Rigtig god fornøjelse og glædelig jul
Kh Ann-Christine
Kan mørk chokolade bruges i stedet for, med samme smelteteknik ?
Ja, så skal temperaturen være cirka: 56 grader, derefter 29 grader og tilsidst 31 grader.