Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pebermyntepastiller/

Pebermyntepastiller

Hjemmelavede pebermyntepastiller som har en frisk sød pebermyntesmag og en lækker chokoladeknap i midten er så lækre og nemme at lave.

De er julede og smelter på tungen – og så er det noget nær verdens nemmeste hjemmelavede juleslik, som er lige at bikse sammen og tilberede af kun 4 ingredienser.

Pebermyntepastiller gør sig fint i julens slikskål og til de skal spises, kan de opbevares i en kagedåse eller i køleskabet. Jeg synes, de smager særligt skønt, når de er iskolde!

Prøv også: min opskrift på cornflakestoppe >>

PT24H

Pebermyntepastiller

Tid i alt24 timer
Arbejdstid30 min.
Holdbarhed1 uge
Antal100 stk.
Ingredienser
  • 1 æggehvide
  • 200 g flormelis
  • 10 dråber pebermynte essens, eller efter smag
  • 100 chokoladeknapper
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Pisk æggehvide og flormelis til en tyk og sej masse, smag til med pebermynteessens.

Kom i en sprøjtepose med tyl og sprøjt små lukkede cirkler ud på et stykke bagepapir.

Kom lidt smeltet chokolade eller små chokoladeknapper i midten.

Lad pebermyntepastillerne stå og tørre på køkkenbordet til næste dag.  Læg eventuelt en rist over og et rent klæde over risten, så de er dækket til, men stadig har luft omkring sig.

De er klar, når de er knasende sprøde og slipper bagepapiret uden problemer.