Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kryddersmaakager/ Cookies og Småkager Juleopskrifter, Julesmåkager, Kager og søde sager

Kryddersmåkager

Kryddersmåkager til at stikke ud i fine mønstre med kageforme.

Vi har  bagt disse småkager af min krydrede udstikker dej i mange år og det er en skøn dej, der er nemt at røre sammen, dejen er god at stikke ud og rulle igen af flere omgang og de skønne småkager smager dejligt.

De dufter så dejligt og så smager de af jul ♥ Det er sådan et hyggeligt og kreativt køkkenprojekt at lave småkager med glasur til jul

Prøv også: en dejlig opskrift på pebernødder >>

Kryddersmåkager
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT40MPT20M50
Ingredienser
  • 275 g hvedemel
  • 160 g brun farin
  • 1 tsk bagepulver
  • 0,50 tsk natron
  • 15 g kakao, usødet
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 150 g smør, blødt og stuetempereret
  • 1,50 æg
  • Glasur
  • 130 g flormelis
  • 30 g æggehvide
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Bland mel, brun farin, bagepulver, natron og krydderier godt sammen. Smuldr smørret i til det er ensartet.

Saml dejen med sammenpisket æg. Hvis den føles for tør, så kom yderligere 1/2 æg i dejen.

Dejen skal ikke æltes, blot samles og trykket godt sammen.

Stil dejen i køleskabet i 2 timer eller til næste dag.

Tag dejen ud på et bord godt drysset med hvedemel, rul dejen i en tykkelse på cirka 2 mm og udstik figurer. Sæt kagerne på en bageplade med bagepapir og og bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 9-12 minutter.

Glasur
Pisk flormelis med æggehvide til en tyk og hvid glasur. Kom glasuren i en sprøjtepose med en lille rund tyl.