Valdemarsro http://www.valdemarsro.dk/pebernoedder/

Pebernødder

Sprøde og velsmagende pebernødder, uhhm!

Jeg har brugt lang tid på at finde frem til opskriften på de helt perfekte pebernødder og det er lykkedes, med sød hjælp fra mine to små køkkennisser.

Det her vitterligt den bedste opskrift på pebernødder

-og har man helt små børn til at hjælpe, så viser deres strålende øjne, at også den rå pebernøddedej smager ualmindelig godt … den smager nemlig også ret godt.

Her får I min opskrift på de skønne pebernødder ♡

PT15M

Pebernødder

100 - 130 stk    15 min.
100 - 130 stk
Ingredienser
  • 125 g sukker
  • 125 g blødt smør
  • 1/2 tsk fintrevet frisk ingefær
  • 1/2 tsk kanel
  • 1/2 tsk friskkværnet peber
  • 1/2 tsk stødt kardemomme
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk natron
  • 1/2 dl piskefløde
  • 250 g mel
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Smør og sukker piskes godt sammen og derefter piskes fløden i ved lav hastighed.

Alle de tørre ingredienser røres sammen i en skål for sig og røres derefter i skålen med de våde ingredienser.

Ælt dejen kort, bare indtil pebernøddedejen er fast og nem at forme og ælte sammen.

Tril dejen ud i lange pølser og skær pebernødderne ud i passende størrelse på omkring 1×1 cm.

Pebernødderne trilles til runde kugler og sættes tæt på en bageplade med bagepapir – de hæver en smule ved bagning.

Bages ved 200 grader i omkring 8-10 minutter – hold øje med dem, for ovne er forskellige og måske skal de have et minut mere eller mindre i din ovn. De skal kun lige være gyldne.

Klik her og se videoen, hvor jeg bager dem >>