Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dadelkonfekt/

Dadelkonfekt

Dadelkonfekt er et helt fast indslag i min konfektskål hvert år.

Det er helt enkelt, det er super nemt at lave, det er naturlig og lækker konfekt og så smager de bare helt forrygende. Kombinationen af saftige søde dadler, den lidt bitre valnød eller pecannød og aromatisk mørk chokolade er bare slet ikke så tosset.

Jeg bruger ofte bare de dadler, som jeg nu har i køkkenskuffen, men når jeg indimellem køber de lækre store og ekstra smagsfyldte medjool dadler, så bliver det altså ekstra godt.

PT30min

Dadelkonfekt

20 stk    30 min
20 stk
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 min
Fremgangsmåde

Flæk dadlerne og tag stenene ud. Kom i stedet en pecan-  eller valnøddekerne i midten af dadlen, evt sammen med en smule marcipan, luk sammen og overtræk med lækker tempereret mørk chokolade.

Tip: Den lækre dadelkonfekt kan for at gøre den endnu festligere pyntes med frysetørrede bær, tørrede spiselige blomster eller guldstøv.