Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dadelkonfekt/

Dadelkonfekt

Dadelkonfekt er et helt fast indslag i min konfektskål hvert år.

Det er helt enkelt, det er super nemt at lave, det er naturlig og lækker konfekt og så smager de bare helt forrygende. Kombinationen af saftige søde dadler, den lidt bitre valnød eller pecannød og aromatisk mørk chokolade er bare slet ikke så tosset.

Jeg bruger ofte de lækre store og ekstra smagsfyldte medjool dadler til fyldte dadler, for så bliver det altså ekstra godt.

Prøv også: min opskrift på dadelkugler >>

PT60M

Dadelkonfekt

Tid i alt60 min.
Arbejdstid30 min.
Holdbarhed2 uger
Antal20 stk.
Ingredienser
  • 20 medjool dadler
  • 20 valnødder
  • 200 g mørk chokolade
  • 40 g marcipan
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Skær et snit i dadlerne og tag stenene ud.

Kom en valnøddekerne i midten af dadlen og et stykke marcipan, luk sammen og overtræk med tempereret mørk chokolade.

Drys den overtrukne dadelkonfekt med hakkede valnødder inden chokoladen størkner.