Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dadelkugler/

Dadelkugler

Dadelkugler er fantastiske og et meget stort hit herhjemme hos os.

Vi laver dem gerne i forskellige varianter og med krydderier, nøddesmør, frø, kerner og nødder osv i og de smager altid intet mindre end helt fantastisk!

De er fyldige, chokoladelækre og søde -men uden tilsat sukker og så er de lynhurtige at lave og kan fryses ned, hvilket er smart for så kan man fint lave en større portion dadelkugler af gangen.

Prøv også: min bedste opskrift på saltmandler >>

PT15M

Dadelkugler

10 stk.    15 min.
10 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Hak dadlerne groft.

Det hele køres sammen i en foodprocessor til en glat masse eller blend dem med en bamixblender  – hvis det er en bamixblender, så start med mandler, krydderier og kakao. Blend det godt sammen og tilsæt til sidst resten af ingredienserne.

Form til små mundrette kugler, lige som ved havregrynskugler. Tril dem i lidt kokosmel, ren kakaopulver, eller spis dem som de er. De smager rigtig godt lige når de er lavet, men bliver kun bedre af at stå i køleskabet i minimum en times tid.

valdemarsro youtube

Se med i videoen her, hvor jeg viser opskriften >>