Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dadelkugler/

Dadelkugler med kokos – kakaokugler

De her dadelkugler smager simpelthen ikke mindre end helt fantastisk!
De er fyldige og syndigt søde -men uden sukker og så smager disse dadelkugler som en chokoladebombe i munden og er lynhurtige at lave

PT15M

Dadelkugler

10 stk    15 min.
10 stk
Ingredienser
  • 150 g dadler uden sten
  • 1 spsk kokosolie eller økologiske smør, kan undlades
  • 3 spsk kokosmel
  • 10-20 mandler
  • 1/2 tsk vaniljepulver eller 1/2 stang frisk vanilje
  • 3 spsk usødet kakaopulver
  • evt et drys chilipulver eller en tsk kanel
  • (Hvis de kun skal spises af voksne, så kom evt et skvæt rigtig god cognac i også)
Udskriv opskrift
15 min.
Fremgangsmåde

Hak dadlerne groft.

Det hele køres sammen i en foodprocessor til en glat masse eller blend dem med en bamixblender  – hvis det er en bamixblender, så start med mandler, krydderier og kakao. Blend det godt sammen og tilsæt til sidst resten af ingredienserne.

Form til små mundrette kugler, lige som ved havregrynskugler. Tril dem i lidt kokosmel, ren kakaopulver, eller spis dem som de er. De smager rigtig godt lige når de er lavet, men bliver kun bedre af at stå i køleskabet i minimum en times tid.

valdemarsro youtube

Se med i videoen her, hvor jeg viser opskriften >>

Og ja, så vil jeg tro du kan opbevare dem i køleskabet i op til 3 dage, eller noget i den stil. Men det har vi lissom aldrig fået testet herhjemme, hvis du forstår …