Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/dadelkugler/

Dadelkugler

Dadelkugler er fantastiske og et meget stort hit herhjemme hos os.

Vi laver dem gerne i forskellige varianter og med krydderier, nøddesmør, frø, kerner og nødder osv i og de smager altid intet mindre end helt fantastisk!

De er fyldige, chokoladelækre og søde -men uden tilsat sukker og så er de lynhurtige at lave og kan fryses ned, hvilket er smart for så kan man fint lave en større portion dadelkugler af gangen.

Prøv også: min bedste opskrift på saltmandler >>

PT15M

Dadelkugler

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed7 dage
Kan frysesJa
Antal15 stk.
Ingredienser
  • 150 g dadel, gerne medjool, uden sten
  • 3 spsk kokosmel
  • 30 g mandler
  • 0,50 tsk vaniljepulver
  • 3 spsk kakao, usødet
  • 1 tsk kanel
  • Til at trille dem i
  • 1 spsk kokosmel
  • 1 spsk hasselnødder, finthakket
  • 1 tsk kakao, usødet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og kør til det er en glat masse.

Form til små mundrette kugler.

Tril dem i lidt kokosmel, ren kakaopulver, finthakkedde hasselnødder – eller spis dem som de er.