Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/muslibar-der-ikke-skal-bages/

Raw muslibar

Når jeg laver dadelkugler herhjemme, så er det altid et kæmpe hit. Chokoladekugler kalder Johan og Julie dem – og det er nok det skønneste treat, de kan få med i madpakkerne. Jeg kommer to – tre små dadelkugler i et lille bæger med låg, sammen med lidt blandede friske bær og nødder. I går lavede jeg dadelkuglerne lidt anderledes. Lidt mere som en muslibar og selv om det i mine øjne er lige på kanten at kalde dem en rigtig müslibar ala denne opskrift  – så hittede de nu alligevel ret stort.

“De smager så mega lækkert, at det føles som om min mave kommer helt til at smile” sagde Julie. Og bedre kompliment kan man vel nærmest ikke give sådan en opskrift.

PT15M

Raw Muslibar

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 uger
Kan frysesJa
Antal6 stk.
Ingredienser
  • 150 g medjool dadler, uden sten
  • 2 spsk kakao, usødet
  • 1 spsk kanel
  • 0,50 tsk stødt kardemomme
  • 50 g havregryn, finvalset
  • 30 g mandler, finthakket
  • 1 spsk sesamfrø
  • Drys
  • 3 spsk havregryn, finvalset, til at vende i
  • 2 tsk kakaonibs
Udskriv 
Fremgangsmåde

Hak dadlerne groft.

Kom kanel, kakao, kardemomme og havregryn og dadlerne i en foodprocessor. Kør til det er en jævn masse.

Ælt sammen med sesamfrø, hakkede mandler og kakaonibs.

Form müslibarerne og vend dem i gryn og kakaonibs, som trykkes lidt ind i.

Opbevares på køl.