Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-muslibar/ Cookies og Småkager Eftermiddagssnack, Frokost, Kager og søde sager, Madpakker, Snacks

Müslibar

Hjemmelavede müslibarer er så lækkert og nemt at lave. Sådan en lille sød sag er et hit på en eftermiddag lige midt mellem børnehave eller skole og efterfølgende fritidsaktiviteter.

Jeg skærer dem ud i størrelser som kan pakkes ind i madpapir og så et lille bånd om eller et stykke farvefint tape, så er de nemme at have med på tur og klistre ikke sammen i den beholder de opbevares i.

Du kan variere dem med mange nødder, kerner, frø, flager og gryn, se tips under opskriften.

Prøv også: min opskrift på dadelkugler >>

PT1H30MPT20M20

Müslibar

Tid i alt1 time 30 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed1 uge
Kan frysesJa
Antal20 stk.
Ingredienser
  • 100 g havregryn, grovvalset
  • 100 g havregryn, finvalset
  • 50 g puffede quinoa
  • 75 g mandler, grofthakkede
  • 50 g solsikkekerner, grofthakkede
  • 25 g sesamfrø
  • 3 spsk vand
  • 1 dåse sød kondenseret mælk
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Vend havregryn, solsikkekerner, sesamfrø, hakkede mandler og puffet quinoa godt sammen i en skål.

Rør lidt koldt vand i den kondenserede mælk og rør derefter kondenseret mælk med vand i skålen med musliblanding. Vend det godt sammen.

Fordel i et fad med bagepapir (mit fad er 23 x 28 cm ).

Kom lidt vand på hænderne og glat blandingen ud og pres den godt sammen.

Bag i en forvarmet ovn ved 125 grader varmluft i 1 time.

Tag ud af ovnen og lad det køle helt af, inden det skæres ud i passende stykker.

Pak evt ind i madpakkepapir.