Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/hjemmelavet-muslibar/

Müslibar

Hjemmelavede müslibarer er virkelig noget af det nemmeste og sådan en lille sød sag er et hit på en eftermiddag lige midt mellem børnehave eller skole og efterfølgende fritidsaktiviteter.

Jeg skærer dem ud i størrelser som kan pakkes ind i madpapir og så et lille bånd om eller et stykke farvefint tape – så er de nemme at have med på tur og klistre ikke sammen i den beholder de opbevares i.

PT1H30M

Müslibar

Tid i alt1 time 30 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed2 uger
Kan frysesJa
Antal20 stk.
Ingredienser
  • 1 dåse sød kondenseret mælk
  • 75 g mandler, grofthakkede
  • 50 g solsikkekerner, grofthakkede
  • 100 g havregryn, finvalset
  • 100 g havregryn, grovvalset
  • 25 g sesamfrø
  • 25 g puffede quinoa
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kom havregryn, solsikkekerner, sesamfrø, hakkede mandler og havregryn i en skål. Vend det godt sammen og rør den søde kondenserede mælk i under omrøring, så det bliver fordelt godt i blandingen.

Fordel i et fad med bagepapir (mit fad er 23 x 28 cm ).

Kom lidt vand på hænderne og glat blandingen ud og pres den godt sammen.

Bag i en forvarmet ovn ved 125 grader varmluft i 1 time.

Tag ud af ovnen og lad det køle helt af, inden det skæres ud i passende stykker.

Pak evt ind i madpakkepapir.