Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/syltede-valnodder/ Efterår Tapas

Syltede valnødder

Syltede valnødder er virkelig lækkert til et ostebord, men de kan også serveres i en salat eller sammen med friske søde pærer, som en lækker snack.

Finthakkede syltede valnødder er også lækre at spise til vaniljeis, sammen med friske bær, eller med yoghurt kompot og granola til en lækker brunch.

Som en skøn variation til denne opskrift kan der tilføjes krydderier, som fx stjerneanis (det kan godt smage meget igennem), nelliker eller kardemomme.

Prøv også: skøn opskrift på saltede mandler >>

Syltede valnødder
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT40MPT10M1
Ingredienser
  • 100 g valnødder
  • 100 g brun farin
  • 0,50 citron, saften herfra
  • 1 appelsin, saften herfra
  • 0,50 vaniljestang
  • 1 dl vand
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Skold valnøddekernerne, skyl dem grundigt og gnub dem lidt. Det fjerner lidt af bitterheden i valnøddekernerne.

Kom farin, citronsaft, appelsin, vaniljestang og vand i en gryde.

Kog siruplagen op til det simre og lad det simre svagt i cirka 30 minutter uden låg ved middel varme.

Kom de syltede valnødder i lagen og lad dem simre med i 10 minutter. Kom de syltede valnødder på rengjorte og skoldede glas.