Efterår

Når sommeren går på hæld og efteråret står for døren, så får jeg hvert år helt automatisk lyst til varme supper, simreretter som står på komfuret i timevis, grovere grønt som kål og rodfrugter og mere krydret og tungere mad end vi har spist hele sommeren.
Jeg lytter mig til at det er helt naturligt og at vi er mange der har det sådan, og egentligt synes det også er helt hyggeligt med indendørs hygge, stearinlys og omstilling til andre projekter, gøremål og måltider.
Dét er rart, synes jeg. At årstiden skifter og vi på mange måder har så mange skønne retter der passer helt perfekt til de køligere og indimellem regnfulde og blæsende måneder.

Lynstegt tun med sesam
Kerneknækbrød
Gratin med kylling og kartofler
Karry pastasalat med kylling
Overnight oats med blåbær
Karry kartoffelsalat
French Toast
Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat
Æblegranola
Marry Me Chicken
Sidecar
Baconruller i kartoffelfad med grønt
Spidskålsvafler med gulerødder
Nudelsalat med kål og fiskekager
Friske forårsruller med rejer
Lammefrikadeller med tzatziki og kål
Citrus Macarons
Tomatrisotto
Sesamkylling med ris og ingefæryoghurt
Linsekarry med ris
Chokolade Cheesecake
Æbleslaw med spidskål
Bøf Lindstrøm
Kødboller i svampesauce