Menu×

Efterår

Når sommeren går på hæld og efteråret står for døren, så får jeg hvert år helt automatisk lyst til varme supper, simreretter som står på komfuret i timevis, grovere grønt som kål og rodfrugter og mere krydret og tungere mad end vi har spist hele sommeren.
Jeg lytter mig til at det er helt naturligt og at vi er mange der har det sådan, og egentligt synes det også er helt hyggeligt med indendørs hygge, stearinlys og omstilling til andre projekter, gøremål og måltider.
Dét er rart, synes jeg. At årstiden skifter og vi på mange måder har så mange skønne retter der passer helt perfekt til de køligere og indimellem regnfulde og blæsende måneder.

Opskrifter
Sprød and med sticky nudler
Kylling i cremet sennepssauce
Græskarbrød
Kylling i fad med grønt
Pho nudelsuppe med asiatisk ribbensteg
Flyvende Jacob
Kålfad med hakket oksekød
Risotto med kylling
Kylling Stroganoff med kartoffelmos
Quesodip med pico de gallo
Ragu
Bowl med Pulled chicken og guacamole
Sprød mexi torsk med mangosalsa
Kylling pastasuppe med grøntsager
Bagte krydrede tomater med orzo
Mexicansk suppe med oksekød
Vietnamesisk bowl ala Banh mi
Burritos med oksekød ala chimichanga
Stenfrugtsalat med kylling og burrata
Asiatisk burger med laks og bønnefritter
Kylling med svampesauce
Squashsuppe
Teriyaki laks med sesam og grønt
Carnitas – mexicansk pulled pork