Menu×

Efterår

Når sommeren går på hæld og efteråret står for døren, så får jeg hvert år helt automatisk lyst til varme supper, simreretter som står på komfuret i timevis, grovere grønt som kål og rodfrugter og mere krydret og tungere mad end vi har spist hele sommeren.
Jeg lytter mig til at det er helt naturligt og at vi er mange der har det sådan, og egentligt synes det også er helt hyggeligt med indendørs hygge, stearinlys og omstilling til andre projekter, gøremål og måltider.
Dét er rart, synes jeg. At årstiden skifter og vi på mange måder har så mange skønne retter der passer helt perfekt til de køligere og indimellem regnfulde og blæsende måneder.

Opskrifter
Sesamkylling med ris og ingefæryoghurt
Linsekarry med ris
Chokolade Cheesecake
Æbleslaw med spidskål
Bøf Lindstrøm
Kødboller i svampesauce
Kålwok med kylling
Mangosalsa
Torsk i pakker med grønt
Clover Club
Jomfruhummerhaler med hvidløg
Hasselnøddesmåkager
Sennepssild
Julecheesecake med kirsebær og brunkager
Sprød and med sticky nudler
Kylling i cremet sennepssauce
Græskarbrød
Kylling i fad med grønt
Pho nudelsuppe med asiatisk ribbensteg
Flyvende Jacob
Kålfad med hakket oksekød
Risotto med kylling
Kylling Stroganoff med kartoffelmos
Quesodip med pico de gallo