Menu×
 

Efterår

Når sommeren går på hæld og efteråret står for døren, så får jeg hvert år helt automatisk lyst til varme supper, simreretter som står på komfuret i timevis, grovere grønt som kål og rodfrugter og mere krydret og tungere mad end vi har spist hele sommeren.
Jeg lytter mig til at det er helt naturligt og at vi er mange der har det sådan, og egentligt synes det også er helt hyggeligt med indendørs hygge, stearinlys og omstilling til andre projekter, gøremål og måltider.
Dét er rart, synes jeg. At årstiden skifter og vi på mange måder har så mange skønne retter der passer helt perfekt til de køligere og indimellem regnfulde og blæsende måneder.





Dalgona Kaffe
Pastasalat med pesto og feta
Bøfsandwich
Rösti med grønt og feta
Porretærte
Blomkålsgratin
Flødeboller
Panang karry med kylling
Gnocchi med salviesmør og tomater
Grøntsagsbiksemad med spejlæg
Nachos bowl - vegetar
Grøntsagswok med cashew og kokosnudler
Chokolade Panna Cotta
Tærte med kylling og grønt
Butterdejsstænger til snacks og tapas
Pastasalat med kylling
Bønnesalat med grønne bønner
Teriyaki kylling med ris og grøntsager
Appelsinkage
Chana Masala
Bagt broccoli med vesterhavsost og græskarkerner
Nøddetærte med saltkaramel
Mexicansk risret
Napoleonshatte
Svinekæber - braiserede med øl
Citrontærte
Tortilla Pizza
Red Thai Curry - med masser af grøntsager
Foccacia med spinat
Salat med rosenkål, avocado og æble
Grøntsagsmuffins
Panna Cotta med appelsin
Pommes Anna
Beef Wellington
Parmesan biscotti med sort peber og rosmarin
Nøddepostej
Brun sauce til flæskesteg
Pappardelle med svampe, nødder og rosmarin
Hakkebøffer med bløde løg
Æbletoddy
Kålsalat med appelsin og valnødder
Stuvet hvidkål
Spidskålssalat med æble og avocado
Halloween kage
Kyllingebryst svøbt i bacon med pistaciekerner
Halloumi burger
Sandkage
Kold bearnaise dressing