Menu×
 

Efterår

Når sommeren går på hæld og efteråret står for døren, så får jeg hvert år helt automatisk lyst til varme supper, simreretter som står på komfuret i timevis, grovere grønt som kål og rodfrugter og mere krydret og tungere mad end vi har spist hele sommeren.
Jeg lytter mig til at det er helt naturligt og at vi er mange der har det sådan, og egentligt synes det også er helt hyggeligt med indendørs hygge, stearinlys og omstilling til andre projekter, gøremål og måltider.
Dét er rart, synes jeg. At årstiden skifter og vi på mange måder har så mange skønne retter der passer helt perfekt til de køligere og indimellem regnfulde og blæsende måneder.





Græskarmuffins
Donuts
Berlinere
Vikingegryde
Spansk Tortilla
Bagt spidskål
Gin Gimlet
Indbagte Pizzastykker
Kringle
Æggemuffins med squash og tomater
Kartoffel og bacon tærte
Wok med kylling og grøntsager
Squashboller
One pot pasta med spinat og ærter - opskrift fra min nye bog
Pinjekerneis
Aioli - hvidløgsmayonnaise
Pistacieis
Taco salat med kylling
Jordbærsyltetøj
Blomkålscouscous
Syltede agurker - agurkesalat
Græsk salat
Nudler med lime, ingefær og edamamebønner
Talkage med chokoladekage og mousse
Fiskefingre
Avocadosuppe
Vegetarisk Shepards Pie
Kyllingestykker med sprød nachospanering
Pasta med hasselnødder og salvie
Bagt kylling med kartofler og krydderurter - lørdagskylling deluxe
Vegetar enchiladas
Gryderet med kylling
Lynstegt karrykål med gulerødder
Mørbradbøffer med bløde løg, champignon og flødesauce
Marokkansk kyllingegryde med abrikos og kikærter
Græskarmos
Fyldt bagt hokkaido græskar
Bagte græskar
Græskarkage
One Pot Pasta med kylling og spinat
Varm kartoffelsalat
Bønnegryde
Pasta med squash og hvidløg
Blommetrifli
Flammkuchen
Kylling med hvidvin, flødesauce, svampe og urter
Pæretærte
Blommegrød