Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/gryderet-med-kylling/

Gryderet med kylling

Gryderet med kylling er nemt og lækkert og denne opskrift har jeg kommet ekstra mange grøntsager i, krydret chorizo og skønne krydderier.

Retten kan sagtens tilberedes dagen i forvejen, og kan også fryses ned. Hvis der er en rest tilbage til dagen efter, så prøv fx at tilberede quesadillas, hvor fyldet kommes mellem to tortillapandekager med fx cheddarost, steges på panden og er klar til servering. Gryderetten kan også serveres i madpandekager med masser af grønt fyldt til eller den kan spises helt enkelt med ris, salat og godt brød til.

Prøv også: min opskrift på den lækreste hønsekødssuppe >>

PT50Mter

Gryderet med kylling

6 pers.    50 minutter
6 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
50 minutter
Fremgangsmåde

Sauter løg og hvidløg i lidt olie ved middelvarme.

Når løgene er klare og bløde, tilsættes champignon, squash, aubergine og chorizo og der skrues helt op for varmen. Rør konstant i gryden til grøntsagerne er lækre og ristede, hvorefter paprika, røget paprika, oregano, timian, spidskommen og laurbærblade tilsættes.

Rør godt rundt et minuts tid, og tilsæt derefter hakkede tomater, grøntsagsbouillon, tomatpure og kom kyllingefiletterne godt ned i retten, så de er dækket.

Sæt låg på og lad kyllingegryden simre i 20-30 minutter, til kyllingekødet er mørt.

Kyllingekødet kan herefter tages op af gryden og rives fra hinanden med to gafler eller skæres i tern. (eller man kan fra starten tilsætte kyllingekødet skåret i tern).

Kom kylling tilbage i gryden og smag til med salt, peber og evt. lidt piskefløde til at runde retten af.

Serveres med fx ris, grøn salat og evt. godt brød.