Macaroni and Cheese


Lynhurtig og virkelig lækker macaroni and cheese med squash og spinat, som både bidrager med det grønne – og tilmed giver retten en vidunderlig cremet konsistens, som er smækfyldt med god smag.
Det er rigtig hyggemad som både børn og voksne i familien er vilde med.
Man kan fint servere den helt enkelt som den er – perfekt til en travl hverdagsaften, for den mætter godt og længe. Eller man kan mikse en god grøn salat eller servere lidt blandet gnavegrønt til.
Prøv også: min opskrift på Spaghetti Bolognese >>
Macaroni and cheese
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, presset
- 10 g smør
- 4 dl grøntsagsbouillon
- 300 g squash, groftrevet
- 350 g macaroni
- 75 g flødeost, naturel
- 125 g frisk mozzarella
- 50 g parmesan, eller anden hård ost
- 1 knivspids muskatnød
- 1 tsk sød paprika
- 100 g baby spinat, grofthakket
- salt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Sauter løg og hvidløg i en gryde med smør til løgene er klare og bløde. Tilsæt grøntsagsboullion, squash og macaroni og rør det godt igennem. Lad det simre under låg til macaronien er lige knap mør.
Rør flødeost, mozzarella og parmesan i retten, sammen med frisk spinat og smag godt til med muskatnød, paprika, salt og peber. Rør det godt igennem til pastaen er perfekt mør og mozzarellaosten er cremet.
Næringsindhold

Pr. pers.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Det var vel nok en dejlig, cremet og velsmagende ret. Både børn og voksne spiste op. Jeg oplevede at macaronien var lidt længere tid om at blive mør, så jeg spædede med en lille sjat ekstra vand undervejs.
Hvor er det dejligt at høre! Tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Når du skriver frisk mozzarella, er det så sådan en kugle mozzarella?
Ja, det er en kugle frisk mozzarella jeg bruger
Kh Ann-Christine
Kan man bruge frossen spinat? :)
Tak for dejlige opskrifter!
Hej Janni
Tak for din søde hilsen :)
Ja, det kan du sagtens gøre
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine