Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/spaghetti-bolognese/

Spaghetti Bolognese / pasta med kødsovs

Spaghetti Bolognese er en sikker vinder i vores familie.

Den smager virkelig også forrygende og virkelig lækkert.

Ofte så spiser vi grøntsagerne, mens kødsaucen simre i gryden. Så skræller jeg en stor skål gulerødder og skærer peberfrugt, broccolibuketter, agurker og tomat – så det bliver så snacket, så grøntsagsdepotet er allerede fyldt godt op, når aftensmaden serveres. Hvis man vil, så kan man også snildt snige en revet gulerod eller squash i denne kødsovs, det er der alligevel ingen der opdager.

PT1Hog15Mter

Spaghetti Bolognese - pasta med kødsovs

4 pers.    1 time og 15 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
1 time og 15 minutter
Fremgangsmåde

valdemarsro youtubeSe videoen, hvor jeg laver opskriften her >>

 

Skær baconen i tynde skiver og steg skiverne i olivenolie i en tykbundet gryde ved middelhøj varme. Når baconen er færdigstegt, tages den op og drypper af på et stykke køkkenrulle.

Kom løg, hvidløg og timian i gryden og steg det under omrøring til løgene er bløde og klare.

Tilsæt kødet og brun det, hæld rødvinen ved og lad det koge ind.

Tilsæt soltørrede tomater, balsamico og hakkede tomater. Skær den ristede baconen i små terninger og kom den tilbage i gryden.

Læg låg på og lad det simre i en times tid ved lav varme. Hold øje med, at det ikke koger tørt, hvis det skulle ske, så tilsæt en smule vand. Hvis saucen er for våd, så tag låget af og kog lidt op, mens spaghettien gøres klar.

Kog spaghetti efter anvisning på pakken og server i dybe tallerkener med bolognese-saucen, et stænk olivenolie og masser af friskrevet parmesanost