Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vegetar-ramen-med-svampe-og-aeg/ Aftensmad Asiatisk, Efterår, Forår, Nem Hverdagsmad, Sommer, Suppe, Vegetar, Vinter

Vegetar ramen med svampe og æg

Vegetar ramen med svampe, nudler, grønt og smilende æg i en lækker krydret misosuppe.

Det er nemt at lave og det smager super dejligt.

Jeg fylder på med mættende svampe, nudler, æg og miso. Miso giver en helt vidunderlig dejlig umami og så kommer jeg finthakkede soltørrede tomater i denne grønne variation af en nem hverdagsvegetar ramen. Det giver også umamismag og en meget dyb smag til suppen, som er helt uimodståelig.

Prøv også: nudler med broccoli og sesam >>

Vegetar ramen med svampe og æg
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • 200 g ramen nudler
  • 4 æg
  • 25 g sesamfrø
  • 150 g champignon, i skiver
  • 100 g shiitake svampe
  • 1,50 liter grøntsagsbouillon
  • 30 g soltørrede tomater i olie, meget finthakkede
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • 2 tsk ingefær, fintrevet
  • 2 spsk miso
  • 1 spsk soja
  • 200 g baby spinat
  • 200 g pak choi, groft strimlet
  • 2 gulerødder, fintsnittet i julienne
  • 2 forårsløg, fintsnittet
  • 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
  • 0,50 tsk chiliflager
  • 1 lime, i både
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kog nudlerne i letsaltet vand, gerne et minuts tid kortere end angivet på emballagen. Hæld vandet fra og hæld koldt vand over, så de ikke klistre. Kog æggene smilende i kogende vand i 7 minutter, hæld koldt vand over æggene og pil dem.

Rist sesamfrø på en tør pande og sæt dem til side til senere. Varm panden op til høj varme, kom olie på og rist svampene til de får en flot gyldenbrun stegeskorpe. Kom til sidst shiitakesvampene på panden, vend det sammen og skru ned for varmen til middelvarme.

Kom grøntsagsbouillon i en gryde med tomat, ingefær og hvidløg og kog op. Tag af varmen, rør misopasta i gryden og smag til med soja.

Fordel nudler, svampe, spinat, pak choi, gulerodsstrimler, forårsløg og koriander i skåle. Hæld misosuppen over og anret med smilende æg, chiliflager, sesamfrø og limebåde til at dryppe over.