☆ GODT I GANG MED DET NYE ÅR ☆
Få madplan med indkøbsseddel hver uge >>
×
Menu×

Vinter

Når det er råkoldt udenfor og vinteren for alvor står for døren med sne, is, kulde og mørke dage, så skal der varme retter på bordet herhjemme. Noget at varme sig på og gerne suppe, simreretter, krydret mad og vintermad med kål, rodfrugter og vinterens råvarer.
Jeg er særligt vild med kål og spiser dagligt fintsnittet kålsalater hele vinteren, grønkål, rødkål, rosenkål og hvidkål er blandt favoritterne og de sørger for at der er masser frisk grønt og sprøde salater på vintermenuen, hvilket passer storartet til de tunge simreretter og de krydrede indiske retter, som vi også nyder i stor stil hele vinteren.

Opskrifter
Cheeseburger salat
Spinatvafler med hytteostdip og røget makrel
Broccolitærte med laks
Gnocchi med kylling og chorizo
Pizza Stromboli
Blomkålshapsere i sticky barbecuesauce
Puffet rispapir med laks
Klementinmarmelade
Stegte sild
Risalamande cheesecake
Salat med klementiner og mandler
Glühwein
Fedtebrød med romglasur
Kokoskranse
Bagt gnocchi i krydret tomatsauce
Nem og hurtig kebab
Spinattærte
Bagt Mont d'Or
Rørt tatarsalat
Dan Dan Noodles
Gule ærter
Medister med kål og æble
Peinirli med æg og bacon
Svampetærte med bacon