Menu×

Vinter

Når det er råkoldt udenfor og vinteren for alvor står for døren med sne, is, kulde og mørke dage, så skal der varme retter på bordet herhjemme. Noget at varme sig på og gerne suppe, simreretter, krydret mad og vintermad med kål, rodfrugter og vinterens råvarer.
Jeg er særligt vild med kål og spiser dagligt fintsnittet kålsalater hele vinteren, grønkål, rødkål, rosenkål og hvidkål er blandt favoritterne og de sørger for at der er masser frisk grønt og sprøde salater på vintermenuen, hvilket passer storartet til de tunge simreretter og de krydrede indiske retter, som vi også nyder i stor stil hele vinteren.

Opskrifter
Røget paprikablomkål og appelsinsalat
Pasta al Forno - Bagt pasta med kylling og grønt
Grøn salat med pære og parmesandressing
Fyldte græskar med chiligryde
One Pot Pasta med bacon og kylling
Grøntsagstærte – alt godt fra køkkenhaven
Grillede jomfruhummere
Kylling Kiev
Parfait
Vegetar Lady og Vagabonden
Panna Cotta med havtorn og lakrids
Dild sild
Torskerogn
Daim islagkage
Skagenslapper
Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbærflødeskum
Muffins med vanilje og chokolade
Tacoskåle med oksekød
Pork Wellington
Torsk i filodej med pesto og æble
Rullepølse
Klatkager af risengrød
Salat med broccoli og nøddedressing
Konfektstykker med nougat og marcipan