🤍 MEDLEM AF VALDEMARSRO 🤍
Mange fordele + et reklamefrit Valdemarsro - prøv gratis i 7 dage
×
Menu×

Vinter

Når det er råkoldt udenfor og vinteren for alvor står for døren med sne, is, kulde og mørke dage, så skal der varme retter på bordet herhjemme. Noget at varme sig på og gerne suppe, simreretter, krydret mad og vintermad med kål, rodfrugter og vinterens råvarer.
Jeg er særligt vild med kål og spiser dagligt fintsnittet kålsalater hele vinteren, grønkål, rødkål, rosenkål og hvidkål er blandt favoritterne og de sørger for at der er masser frisk grønt og sprøde salater på vintermenuen, hvilket passer storartet til de tunge simreretter og de krydrede indiske retter, som vi også nyder i stor stil hele vinteren.

Opskrifter
Paella med rejer og chorizo
Fyldte pandekager med oksekød
Feta pasta med tomat
Gyros i fladbrød med tzatziki
Fladbrød
Cremet polenta med bagte tomater
Millionbøf
Kebabsalat
Tortellini i fad
Taco med torsk og mangosalsa
Kylling Cashew
Vegetar taco med blomkål og mangosalsa
Torsk med cremet polenta og svampe
Orientalsk risret med oksekød
Vodka Pasta
Rødbedetatar
Tærte med tomat og feta
Bagt ost med sprøde butterdejsstænger
Romrosiner
Tarte Tatin
Røget paprikablomkål og appelsinsalat
Pasta al Forno - Bagt pasta med kylling og grønt
Grøn salat med pære og parmesandressing
Fyldte græskar med chiligryde