Menu×
 

Vinter

Når det er råkoldt udenfor og vinteren for alvor står for døren med sne, is, kulde og mørke dage, så skal der varme retter på bordet herhjemme. Noget at varme sig på og gerne suppe, simreretter, krydret mad og vintermad med kål, rodfrugter og vinterens råvarer.
Jeg er særligt vild med kål og spiser dagligt fintsnittet kålsalater hele vinteren, grønkål, rødkål, rosenkål og hvidkål er blandt favoritterne og de sørger for at der er masser frisk grønt og sprøde salater på vintermenuen, hvilket passer storartet til de tunge simreretter og de krydrede indiske retter, som vi også nyder i stor stil hele vinteren.





Tacoskåle med kylling
Cheesecake med jordbær
Asiatisk nudelsalat
Dalgona Kaffe
Pastasalat med pesto og feta
Bøfsandwich
Rösti med grønt og feta
Blomkålsgratin
Flødeboller
Panang karry med kylling
Gnocchi med salviesmør og tomater
Grøntsagsbiksemad med spejlæg
Nachos bowl - vegetar
Grøntsagswok med cashew og kokosnudler
Chokolade Panna Cotta
Butterdejsstænger til snacks og tapas
Pastasalat med kylling
Bønnesalat med grønne bønner
Teriyaki kylling med ris og grøntsager
Appelsinkage
Chana Masala
Bagt broccoli med vesterhavsost og græskarkerner
Nøddetærte med saltkaramel
Mexicansk risret
Napoleonshatte
Svinekæber - braiserede med øl
Citrontærte
Tortilla Pizza
Red Thai Curry - med masser af grøntsager
Foccacia med spinat
Salat med rosenkål, avocado og æble
Grøntsagsmuffins
Panna Cotta med appelsin
Pommes Anna
Beef Wellington
Parmesan biscotti med sort peber og rosmarin
Æbler med gele
Julekringle
Nøddepostej
Honningsnitter og honningbomber
Konfektstykker med nougat og marcipan
Brun sauce til flæskesteg
Bagt rosenkål med hvidløg og parmesan
Pappardelle med svampe, nødder og rosmarin
Hakkebøffer med bløde løg
Æbletoddy
Kålsalat med appelsin og valnødder
Stuvet hvidkål