Menu×

Vinter

Når det er råkoldt udenfor og vinteren for alvor står for døren med sne, is, kulde og mørke dage, så skal der varme retter på bordet herhjemme. Noget at varme sig på og gerne suppe, simreretter, krydret mad og vintermad med kål, rodfrugter og vinterens råvarer.
Jeg er særligt vild med kål og spiser dagligt fintsnittet kålsalater hele vinteren, grønkål, rødkål, rosenkål og hvidkål er blandt favoritterne og de sørger for at der er masser frisk grønt og sprøde salater på vintermenuen, hvilket passer storartet til de tunge simreretter og de krydrede indiske retter, som vi også nyder i stor stil hele vinteren.

Opskrifter
Sprød and med sticky nudler
Kylling i cremet sennepssauce
Græskarbrød
Kylling i fad med grønt
Pho nudelsuppe med asiatisk ribbensteg
Flyvende Jacob
Kålfad med hakket oksekød
Risotto med kylling
Kylling Stroganoff med kartoffelmos
Quesodip med pico de gallo
Ragu
Bowl med Pulled chicken og guacamole
Sprød mexi torsk med mangosalsa
Kylling pastasuppe med grøntsager
Bagte krydrede tomater med orzo
Mexicansk suppe med oksekød
Vietnamesisk bowl ala Banh mi
Burritos med oksekød ala chimichanga
Asiatisk burger med laks og bønnefritter
Kylling med svampesauce
Squashsuppe
Teriyaki laks med sesam og grønt
Carnitas – mexicansk pulled pork
Asiatisk vegetarbowl med kikærter