☆ NEM MADPLAN MED INDKØBSLISTE ☆
Prøv gratis i 7 dage her >>
×
Menu×

Vinter

Når det er råkoldt udenfor og vinteren for alvor står for døren med sne, is, kulde og mørke dage, så skal der varme retter på bordet herhjemme. Noget at varme sig på og gerne suppe, simreretter, krydret mad og vintermad med kål, rodfrugter og vinterens råvarer.
Jeg er særligt vild med kål og spiser dagligt fintsnittet kålsalater hele vinteren, grønkål, rødkål, rosenkål og hvidkål er blandt favoritterne og de sørger for at der er masser frisk grønt og sprøde salater på vintermenuen, hvilket passer storartet til de tunge simreretter og de krydrede indiske retter, som vi også nyder i stor stil hele vinteren.

Opskrifter
Gumbo med kylling
Frikadellesandwich
Fladbrød med kylling og haydari
Grøn salat med æble
Calzone med skinke og champignon
Nudler med broccoli og sesam chiliolie
Tyrkisk pide med oksekød
Cowboy toast
Broccolitærte med bacon
One pot tortellini suppe
Asiatisk salat
Paella med kylling og chorizo
Asiatiske kødboller med sticky sauce
Karrysdressing
Pandekager med kylling
Kylling i sur sød sauce
Pita med aubergine og hummus
Fiskefad med torsk og porrer
Calzone med oksekød og mozzarella
Pita med kebab
Vegetar fyldte peberfrugter med svampe
Asiatisk nudelsalat med kyllingekødboller
Bao med asiatiske kødboller
Peinirli