Menu×

Vinter

Når det er råkoldt udenfor og vinteren for alvor står for døren med sne, is, kulde og mørke dage, så skal der varme retter på bordet herhjemme. Noget at varme sig på og gerne suppe, simreretter, krydret mad og vintermad med kål, rodfrugter og vinterens råvarer.
Jeg er særligt vild med kål og spiser dagligt fintsnittet kålsalater hele vinteren, grønkål, rødkål, rosenkål og hvidkål er blandt favoritterne og de sørger for at der er masser frisk grønt og sprøde salater på vintermenuen, hvilket passer storartet til de tunge simreretter og de krydrede indiske retter, som vi også nyder i stor stil hele vinteren.

Opskrifter
Sesamkylling med ris og ingefæryoghurt
Linsekarry med ris
Chokolade Cheesecake
Æbleslaw med spidskål
Bøf Lindstrøm
Kødboller i svampesauce
Kålwok med kylling
Mangosalsa
Torsk i pakker med grønt
Kartofler med caviar
Clover Club
Jomfruhummerhaler med hvidløg
Hasselnøddesmåkager
Sennepssild
Cherry christmas cocktail
Julecheesecake med kirsebær og brunkager
Sprød and med sticky nudler
Kylling i cremet sennepssauce
Græskarbrød
Kylling i fad med grønt
Pho nudelsuppe med asiatisk ribbensteg
Flyvende Jacob
Kålfad med hakket oksekød
Risotto med kylling