Sennepssild


Cremede sennepssild er så lækkert, serveret på godt rugbrød og med smilende æg til, rødløg, kapers, og måske lidt æbler i tern, samt et lille drys grønt fra enten kørvel eller dild.
En rigtig dejlig frokostret til både julebordet og påskebordet, hvor de cremede sennepssild gør sig så godt til sildebordet. De er også skønne og nemme at lave til en helt almindelig weekendfrokost derhjemme
Prøv også: min opskrift på spinatroulade >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 6 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Sennepssild
- 1 dl cremefraiche 38%
- 2 spsk dijon sennep
- 1 spsk grov sennep
- 1 spsk akaciehonning
- 1 spsk kapers
- sort peber, friskkværnet
- 250 g gammeldags modnede sild
- Til servering
- 6 skiver rugbrød
- 6 kapersbær
- 1 rødløg, i ringe
- 3 æg, smilende
- 1 håndfuld kørvel, hakket
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Rør cremefraiche dijonsennep, grov sennep og honning godt sammen i en skål og tilsæt kapers. Smag godt til med friskkværnet peber og mere sennep efter smag.
Skær sildene i mindre stykker og vend dem med sennepsdressingen.
Server til rugbrød med kapersbær, rødløg og smilende æg. Drys kørvel over til sidst.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Er det rå sild man bruger
Det er gammeldags modnede sild jeg bruger til opskriften. De er de bedste :)
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej valdemarsro
I opskrift står der ikke æblecider eddike som der fremgår af kommentar..
Hvormeget skal man tilsætte ?
Vh Jette Sølvsten
Hej Jette
Det er en fejl, og er nu slettet :)
God fornøjelse med de lækre sild
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine.
Først og fremmest tak for en god blog, som jeg bruger flittigt til alt mulig inspiration.
Den her opskrift lyder lækker! Jeg skal dog lige høre, når du skriver ‘gammeldags modnede sild’, – er det så det samme som et glas med hvide marinerede sild? :)
Kh Maria
Hej Maria
Mange tak for din søde hilsen, det er jeg rigtig glad for :)
Jeg har skrevet lidt om sild her: https://www.valdemarsro.dk/tag/sild/ inkl hvad det betyder når der står ‘gammeldagsmodnede’ i mine opskrifter og på emballagen i supermarkedet.
Glædelig jul og god fornøjelse
Kh Ann-Christine