Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/sennepssild/ Efterår Fisk & Skaldyr, Frokost, Julefrokost, Juleopskrifter, Påskefrokost, Sommer, Vinter

Sennepssild

Cremede sennepssild er så lækkert, serveret på godt rugbrød og med smilende æg til, rødløg, kapers, og måske lidt æbler i tern, samt et lille drys grønt fra enten kørvel eller dild.

En rigtig dejlig frokostret til både julebordet og påskebordet, hvor de cremede sennepssild gør sig så godt til sildebordet. De er også skønne og nemme at lave til en helt almindelig weekendfrokost derhjemme

Prøv også: min opskrift på spinatroulade >>

PT30MPT20M6

Sennepssild

Tid i alt30 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed3 dage
Antal6 pers.
Ingredienser
  • 1 dl cremefraiche 38%
  • 2 spsk dijon sennep
  • 1 spsk sennep, grov
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1 spsk kapers
  • sort peber, friskkværnet
  • 250 g gammeldags modnede sild
  • Til servering
  • 6 skiver rugbrød
  • 6 kapersbær
  • 1 rødløg, i ringe
  • 3 æg, smilende
  • 1 håndfuld kørvel, hakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Rør cremefraiche dijonsennep, grov sennep og honning godt sammen i en skål og tilsæt kapers. Smag godt til med friskkværnet peber og mere sennep efter smag.

Skær sildene i mindre stykker og vend dem med sennepsdressingen.

Server til rugbrød med kapersbær, rødløg og smilende æg. Drys kørvel over til sidst.