Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/karrysalat/

Karrysalat

Hjemmelavet karrysalat er virkelig bare det bedste – smager så godt, så man kan spise det i en sandwich, men formålet med at lave karrysalat er nu for mig at komme det på en god gammeldags rugbrødsmad med marinerede sild.

SÅ godt, at man topper en sildemad lidt rigeligt med en hjemmelavet lækker karrysalat.

I får min opskrift her, og den er efterårsvejrsværdig og et must til julefrokosten.

Prøv også: Opskrift på ribbensteg med sprød svær >>

PT30M

Karrysalat

Tid i alt30 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed3 dage
Antal6 pers.
Ingredienser
  • 3 æg, hårdkogte, finthakket
  • 1 æble, finthakket
  • 1 spsk kapers, finthakket
  • 1 spsk cornichoner, finthakkede
  • 1 spsk purløg, finthakket
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 spsk cremefraiche 38%
  • 2 tsk karry, medium, kan justeres efter smag
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom æg, æble og kapers i en skål sammen med resten af ingredienserne. Rør det hele godt sammen og smag til med evt. mere karry, salt og peber.

Server til rugbrød med marinerede sild, rødløg og smilende æg.