Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/karrysalat/

Karrysalat

Hjemmelavet karrysalat er virkelig bare det bedste – smager så godt, så man kan spise det i en sandwich, men formålet med at lave karrysalat er nu for mig at komme det på en god gammeldags rugbrødsmad med marinerede sild.

SÅ godt, at man topper en sildemad lidt rigeligt med en hjemmelavet lækker karrysalat.

I får min opskrift her, og den er efterårsvejrsværdig og et must til julefrokosten.

Prøv også: Opskrift på ribbensteg med sprød svær >>

PT20M

Karrysalat

Tid i alt20 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed3 dage
Antal6 pers.
Ingredienser
  • 3 æg, hårdkogte, finthakket
  • 1 æble, finthakket
  • 1 spsk kapers, finthakket
  • 1 spsk cornichoner, finthakkede
  • 1 spsk purløg, finthakket
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 spsk cremefraiche 38%
  • 2 tsk karry, medium, kan justeres efter smag
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • frisk dild, til pynt
Udskriv 
Fremgangsmåde

Hak æg, kapers og æbler fint og kom i en skål sammen med resten af ingredienserne.

Rør sammen og smag til med evt. mere karry, salt og peber.

Server til fx en rugbrødsmad med sild og rødløg.