Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/karrysalat/

Karrysalat

Hjemmelavet karrysalat er virkelig bare det bedste – smager så godt så man kan spise det i en sandwich, men formålet med at lave karrysalat er nu for mig at komme det på en god gammeldags rugbrødsmad med marinerede sild.

SÅ godt, at man topper silden lidt rigeligt med den gule karrysalat.

I får opskriften her, og den er efterårsvejrsværdig og et must til julefrokosten.

PT20M

Karrysalat

Tid i alt20 min.
Arbejdstid10 min.
Antal1 portion
Holdbarhed2 dage
Ingredienser
  • 3 æg, hårdkogte, finthakket
  • 1 æble, finthakket
  • 1 spsk kapers, finthakket
  • 1 spsk cornichoner, finthakkede
  • 1 spsk purløg, finthakket
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 spsk cremefraiche 38%
  • 2 tsk karry, medium, kan justeres efter smag
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • frisk dild, til pynt
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Hak æg, kapers og æbler fint og kom i en skål sammen med resten af ingredienserne.

Rør sammen og smag til med evt mere karry, salt og peber.

Smager forrygende på en sildemad.

Opskriften giver ca 4 dl karrysalat