Menu×
 

Mormormad

Jeg synes mormormad og mormorkøkkenet er vidunderligt og jeg synes det så absolut er værd at holde fast i de velkendte danske mormorretter og gøre dem til vores egne. Jeg elsker at eksperimentere og at lave de klassiske danske retter med et twist af noget nyt, men hvor hele grundelementet stadig er genkendeligt og skaber dejlige minder og smagsoplevelser fra det klassiske danske køkken.
Her på siden finder du naturligvis frikadeller, stegt flæsk med persillesauce, helstegt kylling, forloren hare og den elskede mormordressing – som bare skal være på sommerens havebord, når der grilles herhjemme. Mange af retterne ryger lige direkte ind på mine børns liste over livretter og Martin og jeg elsker også de gode klassikere.


Tilbage


Karbonader - krebinetter med ærter og gulerødder
Rullepølse
Bøfsandwich
Drømmekage
Frikadeller
Kalvefrikassé
Brændende Kærlighed
Flæskesteg med sprød svær
Citronfromage
Boller i Karry
Æbler med gele
Brun sauce til flæskesteg
Hakkebøffer med bløde løg
Stuvet hvidkål
Hønsefrikassé
Syltede agurker - agurkesalat
Mørbradbøffer med bløde løg, champignon og flødesauce
Farserede peberfrugter
Varm kartoffelsalat
Italiensk salat
Hakkebøffer i fad med krydret tomatflødesauce
Grønlangkål
Pikant koteletter i fad med chorizo
Tarteletter med høns i asparges
Hønsekødssuppe med kødboller
Brunede kartofler
Enebærgryde med kartoffelmos
Shepherds Pie
Paprikagryde - en klassisk mørbradgryde
Kåldolmere
Ølkage
Forloren hare
Skipperlabskovs
Hasselback kartofler
Helstegt kylling med krydderurter og citron
Stegt flæsk med persillesauce
Karrysalat
Mormordressing
Æbleflæsk
Gullash
Skidne æg
Svensk pølseret
Æggekage med kartofler og purløg
Pandesovs - brun sovs
Biksemad i en luksusudgave med spejlæg og bearnaise
Oksehalesuppe
Farserede porrer
Fiskefrikadeller med remoulade og råkostsalat