Menu×
 

Mormormad

Jeg synes mormormad og mormorkøkkenet er vidunderligt og jeg synes det så absolut er værd at holde fast i de velkendte danske mormorretter og gøre dem til vores egne. Jeg elsker at eksperimentere og at lave de klassiske danske retter med et twist af noget nyt, men hvor hele grundelementet stadig er genkendeligt og skaber dejlige minder og smagsoplevelser fra det klassiske danske køkken.
Her på siden finder du naturligvis frikadeller, stegt flæsk med persillesauce, helstegt kylling, forloren hare og den elskede mormordressing – som bare skal være på sommerens havebord, når der grilles herhjemme. Mange af retterne ryger lige direkte ind på mine børns liste over livretter og Martin og jeg elsker også de gode klassikere.


Tilbage


Bøfsandwich
Æbler med gele
Brun sauce til flæskesteg
Hønsefrikassé
Syltede agurker - agurkesalat
Kalvefrikassé
Hakkebøffer i fad med krydret tomatflødesauce
Flæskesteg med sprød svær
Pikant koteletter i fad med chorizo
Ølkage
Karrysalat
Svensk pølseret
Frikadeller
Æggekage med kartofler, bacon og purløg
Hakkebøffer med bløde løg
Stuvet hvidkål
Mørbradbøffer med bløde løg, champignon og flødesauce
Farserede peberfrugter
Varm kartoffelsalat
Italiensk salat
Grønlangkål
Tarteletter med høns i asparges
Hønsekødssuppe med kødboller
Citronfromage
Paprikagryde - en klassisk mørbradgryde
Kåldolmere
Drømmekage
Skipperlabskovs
Hasselback kartofler
Helstegt kylling med krydderurter og citron
Stegt flæsk med persillesauce
Mormordressing
Æbleflæsk
Gullash
Skidne æg
Boller i Karry
Pandesovs - brun sovs
Brændende Kærlighed
Biksemad i en luksusudgave med spejlæg og bearnaise
Oksehalesuppe
Farserede porrer
Shepherds Pie
Forloren hare
Fiskefrikadeller med remoulade og råkostsalat