Menu×

Mormormad

Jeg synes mormormad og mormorkøkkenet er vidunderligt og jeg synes det så absolut er værd at holde fast i de velkendte danske mormorretter og gøre dem til vores egne. Jeg elsker at eksperimentere og at lave de klassiske danske retter med et twist af noget nyt, men hvor hele grundelementet stadig er genkendeligt og skaber dejlige minder og smagsoplevelser fra det klassiske danske køkken.
Her på siden finder du naturligvis frikadeller, stegt flæsk med persillesauce, helstegt kylling, forloren hare og den elskede mormordressing – som bare skal være på sommerens havebord, når der grilles herhjemme. Mange af retterne ryger lige direkte ind på mine børns liste over livretter og Martin og jeg elsker også de gode klassikere.

Opskrifter
Gule ærter
Flødestuvet spinat
Vegetar tarteletter med svampe
Fyldte peberfrugter med oksekød
Citronfromage
Drømmekage
Stegt rødspætte med persillesauce
Wienerschnitzel
Karbonader - krebinetter med ærter og gulerødder
Hakkebøffer med bløde løg
Brændende Kærlighed
Hakkebøffer i fad
Tarteletter med høns i asparges
Ølkage
Forloren hare
Hasselback kartofler
Fiskefrikadeller med remoulade og råkostsalat
Skidne æg
Svensk pølseret
Frikadeller
Æggekage med kartofler
Boller i Karry
Bøfsandwich
Æbler med gele