Menu×
 

Mormormad

Jeg synes mormormad og mormorkøkkenet er vidunderligt og jeg synes det så absolut er værd at holde fast i de velkendte danske mormorretter og gøre dem til vores egne. Jeg elsker at eksperimentere og at lave de klassiske danske retter med et twist af noget nyt, men hvor hele grundelementet stadig er genkendeligt og skaber dejlige minder og smagsoplevelser fra det klassiske danske køkken.
Her på siden finder du naturligvis frikadeller, stegt flæsk med persillesauce, helstegt kylling, forloren hare og den elskede mormordressing – som bare skal være på sommerens havebord, når der grilles herhjemme. Mange af retterne ryger lige direkte ind på mine børns liste over livretter og Martin og jeg elsker også de gode klassikere.





Drømmekage
Bøfsandwich
Hakkebøffer med bløde løg
Stuvet hvidkål
Hønsefrikassé
Syltede agurker - agurkesalat
Kalvefrikassé
Mørbradbøffer med bløde løg, champignon og flødesauce
Hakkebøffer i fad med krydret tomatflødesauce
Flæskesteg med sprød svær
Pikant koteletter i fad med chorizo
Tarteletter med høns i asparges
Shepards Pie
Ølkage
Forloren hare
Hasselback kartofler
Karrysalat
Gullash
Svensk pølseret
Frikadeller
Æggekage med kartofler, bacon og purløg
Boller i Karry
Æbler med gele
Brun sauce til flæskesteg
Farserede peberfrugter
Varm kartoffelsalat
Italiensk salat
Brændende Kærlighed
Grønlangkål
Biksemad i en luksusudgave med spejlæg og bearnaise
Hønsekødssuppe med kødboller
Citronfromage
Paprikagryde - en klassisk mørbradgryde
Skipperlabskovs
Helstegt kylling med krydderurter og citron
Stegt flæsk med persillesauce
Mormordressing
Fiskefrikadeller med remoulade og råkostsalat
Æbleflæsk
Skidne æg
Pandesovs - brun sovs
Oksehalesuppe
Farserede porrer
Kåldolmere