Menu×
 

Mormormad

Jeg synes mormormad og mormorkøkkenet er vidunderligt og jeg synes det så absolut er værd at holde fast i de velkendte danske mormorretter og gøre dem til vores egne. Jeg elsker at eksperimentere og at lave de klassiske danske retter med et twist af noget nyt, men hvor hele grundelementet stadig er genkendeligt og skaber dejlige minder og smagsoplevelser fra det klassiske danske køkken.
Her på siden finder du naturligvis frikadeller, stegt flæsk med persillesauce, helstegt kylling, forloren hare og den elskede mormordressing – som bare skal være på sommerens havebord, når der grilles herhjemme. Mange af retterne ryger lige direkte ind på mine børns liste over livretter og Martin og jeg elsker også de gode klassikere.





Drømmekage
Hønsefrikassé
Ølkage
Flæskesteg med sprød svær
Gullash
Stuvet hvidkål
Pikant koteletter i fad med chorizo
Karrysalat
Hakkebøffer med bløde løg
Frikadeller
Shepards Pie
Forloren hare
Mørbradbøffer med bløde løg, champignon og flødesauce
Hakkebøffer i fad med krydret tomatflødesauce
Hasselback kartofler
Skidne æg
Syltede agurker - agurkesalat
Boller i Karry
Æggekage med kartofler, bacon og purløg
Tarteletter med høns i asparges
Kalvefrikassé
Svensk pølseret
Mormordressing
Biksemad i en luksusudgave med spejlæg og bearnaise
Æbleflæsk
Brun sauce til flæskesteg
Paprikagryde - en klassisk mørbradgryde
Farserede peberfrugter
Æbler med gele
Grønlangkål
Pandesovs - brun sovs
Citronfromage
Brændende Kærlighed
Helstegt kylling med krydderurter og citron
Italiensk salat
Stegt flæsk med persillesauce
Hønsekødssuppe med kødboller
Varm kartoffelsalat
Skipperlabskovs
Fiskefrikadeller med remoulade og råkostsalat
Oksehalesuppe
Kåldolmere
Farserede porrer