Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/fyldte-peberfrugter-med-oksekoed/

Fyldte peberfrugter med oksekød

Fyldte peberfrugter med oksekød og krydret squash er lækkert og nemt at lave.  Det er en god ret til børnenes maddage, for der er få ingredienser og få steps at følge i retten.

Jeg bruner og steger lige fyldet lynhurtigt inden jeg fordeler det i peberfrugterne. Dels så giver det ekstra god smag og dels så får det lige væden fra squashen til at dampe lidt ind og gør fyldet ekstra lækkert og smovset, når retten er klar til servering.

Prøv også: opskrift på lækker græsk salat >>

PT30M

Fyldte peberfrugter med oksekød

Tid i alt30 min.
Arbejdstid30 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 løg, finthakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 300 g squash, groftrevet
  • 1 tsk timian, tørret
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 4 rød peberfrugt
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 100 g cheddar ost, groftrevet
  • 1 håndfuld bredbladet persille, finthakket
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Brun hurtigt oksekødet på en pande med olie. Kom løg, hvidløg og squash på panden, sammen med krydderier og rør det igennem et minuts tid ved høj varme. Smag til med salt og peber.

Skær peberfrugterne over og fjern kernehus.

Fyld oksekødsblandingen i peberfrugterne og sæt dem i et smurt ovnfast fad. Drys med cheddarost. Kom grøntsagsboullion i fadet og bag i en forvarmet ovn i 15 minutter ved 200 grader varmluft eller til peberfrugten er mør.

Drys med lidt finthakket persille inden servering.