Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/bagte-asparges/

Bagte asparges og tomater med citron og parmesan

Bagte asparges og tomater med citron og parmesan er skønt som tilbehør til mange retter. Både til pandestegt kuller og til bagt kyllingeoverlår.

Du kan undvære parmesan, men jeg er vild med det og tilmed har friskrevet parmesan hjemme hos os i mange år ganske enkelt været trylletricket til at få mine børn til at spise en masse bagt grøntsager, med største fornøjelse. Et dejligt tip, der er værd at give videre og som har virket siden de var helt små.

Prøv også: opskrift på salat med vandmelon og avocado >>

PT25M

Bagte asparges og tomater med citron og parmesan

Tid i alt25 min.
Arbejdstid10 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 1 pakke grønne asparges
  • 125 g cherrytomater
  • 2 fed hvidløg, pressede
  • 0,50 øko citron, saft og fintrevet skal
  • 50 g parmesan, friskrevet
  • 2 spsk olivenolie
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Bræk enderne af asparges og vend asparges, halverede tomater, hvidløg, citronsaft, parmesan og olivenolie godt sammen på en bradepande med bagepapir. Bred det ud og bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 15 minutter.

Anret på et salatfad og riv citronskal og lidt ekstra parmesan over. Drys med flagesalt og friskkværnet peber inden servering.