Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kyllingeruller-med-salvie-parmaskinke-og-mozarella/

Kyllingeruller med salvie, parmaskinke og mozarella

Disse kyllingeruller med salvie, parmaskinke og mozzarella er virkelig en lækker ret.

Skøn til mange dejlige sommersalater, en lækker cacio e pepe og ja, i det hele taget gør sig godt på middagsbordet året rundt.

Man kan fint undlade gorgonzola, hvis man ikke lige er til blåskimmelost – eller man kan komme lidt ekstra i, hvis man er særligt vild med det og du kan variere med andre krydderurter alt efter smag.

Prøv også: salat opskrifter >>

PT25M

Kyllingeruller med salvie parmaskinke og mozzarella

Tid i alt25 min.
Arbejdstid20 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 4 kyllingefilet
  • 4 skiver parmaskinke
  • 50 g gorgonzola, (kan undlades)
  • 125 g frisk mozzarella, skåret i 4 skiver
  • 8 frisk salvie, blade
  • 1 tsk flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk olivenolie, til at stege i
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Bank eller tryk kyllingefiletterne lidt flade.

Læg en skive parmaskinke, en smule gorgonzola og to skiver frisk mozzarella, 2 salvieblade og  drys med lidt salt og peber på hvert stykke kyllingebryst

Rul dem sammen og saml dem med en tandstik, et lille grillspyd eller bind en kødsnor omkring.

Steges på panden i olivenolie og smør på alle sider i ca. 15 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt.