Kyllingeruller med salvie, parmaskinke og mozzarella
Disse kyllingeruller med salvie, parmaskinke og mozzarella er virkelig en lækker ret.
Skøn til mange dejlige sommersalater, en lækker cacio e pepe og ja, i det hele taget gør sig godt på middagsbordet året rundt.
Man kan fint undlade gorgonzola, hvis man ikke lige er til blåskimmelost – eller man kan komme lidt ekstra i, hvis man er særligt vild med det og du kan variere med andre krydderurter alt efter smag.
Prøv også: salat opskrifter >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Kyllingeruller med salvie parmaskinke og mozzarella
- 4 kyllingefilet
- 4 skiver parmaskinke
- 50 g gorgonzola, (kan undlades)
- 125 g frisk mozzarella, skåret i 4 skiver
- 8 frisk salvie, blade
- 1 tsk flagesalt
- sort peber, friskkværnet
- 1 spsk olivenolie, til at stege i
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Bank eller tryk kyllingefiletterne lidt flade.
Læg en skive parmaskinke, en smule gorgonzola og to skiver frisk mozzarella, 2 salvieblade og drys med lidt salt og peber på hvert stykke kyllingebryst
Rul dem sammen og saml dem med en tandstik, et lille grillspyd eller bind en kødsnor omkring.
Steges på panden i olivenolie og smør på alle sider i ca. 15 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej Anne Christine
Dejlig opskrift
Har altid problemer med at ost flyder ud af rullerne.Har du en ide
Hilsen
Jens
Hej Jens
Mit bedste tip er at “pakke osten godt ind” i parmaskinke, salvie og kyllingen som rulles om, så bliver den hvor den skal.
Prøv evt at banke kyllingebrystet lidt fladere, så det er nemmere at pakke omkring
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej
Kan jeg lave dem i god tid. Enten fryse dem, tag op og varme, eller bare lave dem en eller to dage før.
Hej Marianne,
Umiddelbart vil jeg ikke tro resultatet bliver så godt når de fryses eller varmes op igen. Men de kan evt samles og rulles nogle timer i forvejen inden de steges.
Kh AC
Kære Ann-Christine
Lavede dem i går – smagte dejligt, men hvordan undgår du at osten bare løber ud på panden ved stegningen?
Jeg lukker dem godt til, og oplever det løber blot en anelse ud, men det meste bliver hvor det skal :)
Kh AC