Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kyllingeruller-med-salvie-parmaskinke-og-mozarella/

Kyllingeruller med salvie – parmaskinke og mozarella

Disse kyllingeruller med salvie, parmaskinke og mozzarella er virkelig en lækker ret, som passer til mange dejlige sommersalater og ja, i det hele taget gør sig godt på middagsbordet året rundt.

Man kan fint undlade gorgonzola, hvis man ikke lige er til blåskimmelost – eller man kan komme lidt ekstra i, hvis man er særligt vild med det.

Prøv også: Mange skønne salat opskrifter, som er perfekt til denne ret

PT25M

Kyllingeruller med salvie parmaskinke og mozzarella

2-4 pers.    25 min.
2-4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
25 min.
Fremgangsmåde

 

Del kyllingebryst på tværs, så der i alt bliver 4 tynde skiver kyllingebryst.

På hvert stykke kyllingebryst lægges en skive parmaskinke, en smule gorgonzola og to skiver frisk mozzarella, 2 salvieblade og lidt salt og peber.

Rul dem sammen og saml dem med en tandstik eller et lille grillspyd.

Steges på panden i olivenolie i ca. 15 minutter, eller til kyllingen er gennemstegt.