Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/huevos-rancheros/

Huevos Rancheros

Huevos Rancheros er oprindelig en morgenmadsret, og selv om vi vender lidt om på døgnet og tilbereder den til vores aftensmåltider, så har der indimellem været en portion tilbage, som jeg har snuppet til morgenmad dagen efter – det smager også virkelig glimrende.

Så Huevos Rancheros holder døgnet rundt – retten er nemlig super nem at smække sammen, lækker og hurtig på hverdage og smager af overskud, samtidig med at det er en vaskeægte hyggeret i comfortfood-genren.

PT35M

Huevos Rancheros

Tid i alt35 min.
Arbejdstid20 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 1 dåse kidneybønner, drænet og skyllet
  • 2 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 rød peberfrugt, skåret i tern
  • 0,50 squash, groftrevet
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 rød chili, finthakket, tilsæt efter smag
  • 1 tsk røget paprika
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 4 æg
  • Tilbehør
  • 8 tortillas pandekager
  • 1 avocado
  • 1 håndfuld frisk koriander, eller bredbladet persille
  • 2 lime
  • 100 g cheddar ost, friskrevet
  • 1 dl cremefraiche 18 %
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Kom løg, hvidløg og krydderier i en sauterpande med olie og sauter ved middelvarme til løgene er klare og krydderierne duftende.

Tilsæt hakkede tomater, rød peber og squash og lad det simre under låg i 20 minutter.

Tilsæt bønner og lad dem simre med i yderligere 5 minutter, hvor efter retten smages til med salt, peber og mere chili, efter smag.

Slå fire æg ud i sauterpanden, sæt låg på og lad æggene pochere i 6-8  minutter, eller til æggehviden er fast.

Servering
Drys lidt revet ost over og anret med en håndfuld koriander og avocado skåret ud i skiver. Dertil tortillawraps, lime, chili og creme fraiche som tilbehør.

valdemarsro youtube   Se med, når jeg viser opskriften på video her >>