Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/avocadosalat/

Avocadosalat med søde majskerner

Avocadosalat med majskernere spiser vi ofte som tilbehør til en mexicansk aftenmenu med taco. Den er god og den passer til en hel del retter, selv om mexi-food måske nok er det mest oplagte valg.

Søde, sprøde majskorn og cremet fløjsblød avocado = perfekt match!

Den er dejligst når det er sæson for friske majs, men kan ellers laves hele året rundt. Jeg er vild med, at der er så få råvarer i denne avocadosalat og selv om det er sjældent, at jeg laver salater uden en eller anden form for hjemmelavet dressing eller vinaigrette, så er den cremede avocadosalat perfekt bare med frisk limesaft.

PT20M

Avocadosalat med majs

Tid i alt20 min.
Arbejdstid10 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 2 avocado, modne
  • 2 majskolbe
  • 10 cherrytomater
  • 1 lime, saften herfra
  • frisk koriander, eller bredbladet persille
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv 
Fremgangsmåde

Kog majskolberne i 12 minutter i letsaltet vand, gerne med lidt smør i. Tag majskolberne op, lad dem køle lidt af og skær derefter kernerne af.

Bland majskernerne med avocado, tomater og limesaft. Drys med lidt salt og peber og pynt med et drys frisk koriander inden servering.