Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/avocadosalat/

Avocadosalat med søde majskerner

Denne avocadosalat har vi spist som tilbehør til både en mexicansk aftenmenu med taco og vi har nydt den til culottesteg og denne opskrift på hasselback kartofler. Den er god og den passer til en hel del retter, selv om mexi-food måske nok er det mest oplagte valg.

Søde, sprøde majskorn og cremet fløjsblød avocado = perfekt match!

PT20M

Avocadosalat med majs

2-4 pers.     20 min.
2-4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Skær avocadoen i tern og tomaterne i både.

Kog majskolberne i 12 minutter letsaltet vand, gerne med en smule smør i vandet. Tag majskolberne op og lad dem køle lidt af, hvorefter kernerne skæres af.

Bland majskerner med avocado, tomater og limesaft.

Drys med lidt flagesalt og friskkværnet peber – pynt med lidt friske blade bredbladet persille eller koriander.
Tip: Kom evt lidt sprødstegt bacon i avocadosalaten …