Avocadosalat med søde majskerner


Avocadosalat med majskernere spiser vi ofte som tilbehør til en mexicansk aftenmenu med taco. Den er god og den passer til en hel del retter, selv om mexi-food måske nok er det mest oplagte valg.
Søde, sprøde majskorn og cremet fløjsblød avocado = perfekt match!
Den er dejligst når det er sæson for friske majs, men kan ellers laves hele året rundt. Jeg er vild med, at der er så få råvarer i denne avocadosalat og selv om det er sjældent, at jeg laver salater uden en eller anden form for hjemmelavet dressing eller vinaigrette, så er den cremede avocadosalat perfekt bare med frisk limesaft.
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Avocadosalat med majs
- 2 avocado, modne
- 2 majskolbe
- 10 cherrytomater
- 1 lime, saften herfra
- frisk koriander, eller bredbladet persille
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Kog majskolberne i 12 minutter i letsaltet vand, gerne med lidt smør i. Tag majskolberne op, lad dem køle lidt af og skær derefter kernerne af.
Bland majskernerne med avocado, tomater og limesaft. Drys med lidt salt og peber og pynt med et drys frisk koriander inden servering.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Jeg får meget lyst til at spørge hvilket lækkert mexi-mad falder i god smag sammen med denne lækre salat? <3
Enchiladas blandt andet – men også flere af de andre tex-mex retter her
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Har lige lavet den!smager så godt.taaak
Hvor er det dejligt at høre :)
Mange tak
Mums, det ser godt ud! Du inspirerer mig til at lave mexi-night snart ;-)
Hvor dejligt! Det er altså også noget af det bedste :)