Tacoskåle med kylling


Tacoskåle med kylling er så lækre!
Det er en sjov og lidt anderledes måde at spise tortillas, som vil være et hit til både hverdagsaftener, børnenes maddage og børnefødselsdage, hvor de kan serveres som ‘fyld selv’ skål med en masse skåle med fyld til.
Varier endelig fyldet med lige hvad I har lyst til, de er skønne med en rest chili con carne og andet godt!
Prøv også: min opskrift på vegetar nachos bowl >>
Tacoskåle med kylling
- 8 tortillas pandekager
- 1 løg, finthakket
- 400 g kyllingefilet, i tern
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 1 squash, groftrevet
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk stødt koriander
- 0,50 tsk røget paprika
- 1 dåse hakkede tomater
- 50 g koncentreret tomatpuré
- 2 spsk olivenolie
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Til servering
- 1 tsk smør
- 150 g majs
- 1 avocado, skåret i skiver
- 200 g cheddar ost
- 2 lime, skåret i både
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Pensl tortillawraps med olie og læg dem i små ovnfaste skåle, så de danner en skål. Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 8-10 minutter, til de har fået lidt farve.
Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af i skålene. De bliver sprøde, når de er kølet af.
Sauter løg og hvidløg i olivenolie i en gryde ved middelvarme og under omrøring, til de er bløde og klare. Tilsæt kylling og brun det godt af.
Kom derefter squash, krydderier, tomatpuré, hakkede tomater og majskerner i og kog op. Lad det simre uden låg i 20 minutter.
Smag til med salt og peber.
Rist resten af majskernerne på en pande med smør til de er en smule sprøde.
Server tacoskålene med kyllingefyld, avocado, majs, cheddarost og lidt lime til at dryppe over
Næringsindhold

Pr. pers.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Sikke en god idé – det er da lidt festligere :D
Et rigtigt hyggemåltid :)
Skal skålene være varme eller kolde ved servering, og skal kyllingen være varm?
Jeg servere det varmt, men det er helt op til dig
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine