Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/nachos-bowl-kylling/ Aftensmad Efterår, Forår, Fødselsdag, Mexicansk, Nem Hverdagsmad, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Sommer, Vinter

Tacoskåle med kylling

Tacoskåle med kylling er så lækre!

Det er en sjov og lidt anderledes måde at spise tortillas, som vil være et hit til både hverdagsaftener, børnenes maddage og børnefødselsdage, hvor de kan serveres som ‘fyld selv’ skål med en masse skåle med fyld til.

Varier endelig fyldet med lige hvad I har lyst til, de er skønne med en rest chili con carne og andet godt!

Prøv også: min opskrift på vegetar nachos bowl >>

Tacoskåle med kylling
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT30M4
Ingredienser
  • 8 tortillas pandekager
  • 1 løg, finthakket
  • 400 g kyllingefilet, i tern
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 squash, groftrevet
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 0,50 tsk røget paprika
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 50 g koncentreret tomatpuré
  • 2 spsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Til servering
  • 1 tsk smør
  • 150 g majs
  • 1 avocado, skåret i skiver
  • 200 g cheddar ost
  • 2 lime, skåret i både
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Pensl tortillawraps med olie og læg dem i små ovnfaste skåle, så de danner en skål. Bag dem i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 8-10 minutter, til de har fået lidt farve.

Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af i skålene. De bliver sprøde, når de er kølet af.

Sauter løg og hvidløg i olivenolie i en gryde ved middelvarme og under omrøring, til de er bløde og klare. Tilsæt kylling og brun det godt af.

Kom derefter squash, krydderier, tomatpuré, hakkede tomater og majskerner i og kog op. Lad det simre uden låg i 20 minutter.

Smag til med salt og peber.

Rist resten af majskernerne på en pande med smør til de er en smule sprøde.

Server tacoskålene med kyllingefyld, avocado, majs, cheddarost og lidt lime til at dryppe over