Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/kylling-quesadillas/

Kyllinge Quesadillas med krydret tomatsauce og spinat

Kylling quesadillas er en af livretterne i min familie. Quesadillas i det hele taget – men særligt denne krydrede møre kylling i tomatsauce med spinat, cheddar og de lækreste topping er favoritten i øjeblikket.

Quesadillas er en mexicansk ret med fyld lagt mellem to tortillaspandekager, og ristes på panden eller i ovn til de er sprøde. De kan serveres helt enkelt som de er, skåret ud i trekanter. Jeg kan dog godt lide at servere dem med toppings de luxe, så det bliver et herligt fiesta hverdagsmåltid. Kyllingekødet kan alternativt bruges i en skøn salatbowl, som fx denne mexi bowl.

PT40Mter

Kyllinge Quesadillas med krydret tomatsauce og spinat

4 pers.    40 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
40 minutter
Fremgangsmåde

Pulled kylling i krydret tomatsauce
Sauter løg og hvidløg i olivenolie til de er bløde og klare. Tilsæt spidskommen og koriander, som varmes godt igennem, hvorefter kylling, hakkede tomater, chili og grøntsagsboullion tilsættes. Lad det simre uden låg i 30 minutter.

Tag kyllingen op af gryden og riv det møre kyllingekød i trevler med to gafler. Lad imens saucen koge yderligere ind uden låg, til væden fordamper og saucen tyknes.

Vend det møre kyllingekød med saucen.

Samle Quesadilla
Smør en tortilla pandekage med kylling og tomatsauce, drys med cheddar og lidt spinat, læg en tortilla pandekager over og steg den på begge sider på panden ved høj varme på begge sider, til pandekagen er lidt sprød og osten er smeltet.

Fortsæt til der er tilberedt 4 quesadillas.

Skær ud i trekanter, eller anret som her i halve med de skønneste toppings.