Dampet broccoli


Dampet broccoli er virkelig lækkert og nemt tilbehør til mange retter.
Det er super nemt at tilberede og her får du min grundopskrift som jeg laver den oftest. Når jeg skal variere den lidt, så damper jeg den nogle gange i grøntsagsboullion, kommer et fed presset hvidløg i vandet eller river lidt fintrevet økologisk citronskal over og drypper med lidt citronsaft. Altsammen virkelig lækkert.
Prøv også: min opskrift på bagt spidskål >>
Arbejdstid 5 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Dampet broccoli med parmesan
- 1 broccoli
- 2 dl vand
- 1 tsk salt, til vandet
- 2 spsk parmesan, friskrevet
- 0,50 tsk flagesalt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Del broccoli i buketter og skær stavene i skiver.
Varm en gryde op med vand. Tilsæt salt når det koger og derefter broccoli, som blot lige skal have 1-2 minutter i gryden. Hæld vandet fra og lad broccolien dryppe af i en sigte.
Server på et fad og drys med friskrevet parmesan, samt et lille drys flagesalt og friskkværnet peber.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.