Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/groen-chilidip/

Grøn chilidip med jalapenos

Grøn chilidip med jalapenos smager vidunderligt til stort set alle varianter af mexicanske og tex måltider, men også som dip til kartoffelchips, bagte kartoffelbåde, brød, grillretter og andet skønt.

Jeg laver den med feta, men fetaen smager dog ikke meget igennem. Det giver en god fylde, cremet konsistens og en god saltet smag – prøv med fx ricotta som alternativ til feta.

Prøv også: min opskrift på tex mex majskolber >>

PT5M

Grøn chilidip med jalapenos

Tid i alt5 min.
Arbejdstid5 min.
Holdbarhed3 dage
Antal6 pers.
Ingredienser
  • 30 g jalapenos, syltede
  • 1 håndfuld frisk koriander
  • 1 fed hvidløg
  • 75 g feta
  • 0,50 øko lime, saft og fintrevet skal
  • 0,50 dl cremefraiche 18 %
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv 
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne – undtagen salt og peber og gem gerne en smule koriander til at drysse over – i en foodprocessor og kør til det er en glat cremet dip.

Smag godt til med salt og peber og eventuelt mere limesaft.