Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/couscous-salat/

Couscous salat

Denne couscous salat er nok min yndlings i øjeblikket.

Jeg har mange favoritter, men det er den tabouleh inspirerede salat, som jeg har lavet flest gange den sidste måneds tid, hvor jeg er blevet ret helt vild med couscous og i særdeleshed vild med den skønne, skønne dressing, som forskønner denne salat på det fineste og får mine smagsløg til at juble.

I stedet for couscous kan man også sagtens bruge linser, speltkerner, hvedekerner eller lign – men prøv den også med couscous, det er altsammen lækkert!

Prøv også: min bedste opskrift på kartoffelsalat >>

PT15M

Couscous salat

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Antal4 pers.
Holdbarhed3 dage
Ingredienser
  • 250 g couscous
  • Dressing
  • 1/2 dl olivenolie
  • 1 øko citron, saft og skal herfra
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 tsk ingefær, friskrevet
  • 0,5 rød chili, finthakket
  • 1 spsk rørsukker
  • 2 dl bredbladet persille, finthakket
  • 1 dl frisk mynte, finthakket
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • Derudover
  • 2 forårsløg, finthakkede
  • 200 g tomater, finthakkede
  • 1 rødløg, finthakket
  • 2 håndfuld bredbladet persille, grofthakket
  • 1 håndfuld frisk mynte, grofthakket
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Tilbered couscous efter anvisning på emballagen.

Bland dressingen sammen og smag til.

Vend  couscous med dressing, samt tomater, forårsløg og rødløg. Drys med ekstra krydderurter og server.