Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/syltede-rodlog/ Fødselsdag Tilbehør Aftensmad

Syltede rødløg

Syltede rødløg smager helt vildt fantastisk.

De er nemme at lave og og  fremragende som tilbehør i alt fra hjemmelavede hotdogs og burgere til sandwich, salater og kebab.

De sød syrlige løg bliver efter et par dage i glasset bløde og får den fineste pink farve.
Vil du gerne have dem bløde med det samme, så kan du komme dem i den kogende eddikelage i et halvt minut inden det hele hældes på glas.

Prøv også: min bedste opskrift på hummus >>

Syltede rødløg
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT60MPT10M8
Ingredienser
  • 4 rødløg
  • 4 dl æblecidereddike
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
  • 1 tsk peberkorn
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Skær løgene i tynde ringe og kom dem i et rent skoldet patentglas. Kog eddike, vand og sukker op i en gryde sammen med peberkorn og eventuelt krydderier til sukkerkornene er smeltet.

Hæld den kogende varme eddikeblanding over løgene, luk glasset og opbevar køligt.