Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/syltede-rodlog/

Syltede rødløg

Syltede rødløg smager helt vildt fantastisk og er for det første virkelig, virkelig nemt og for det andet er det fremragende som tilbehør i alt fra hjemmelavede hotdogs og burgere til sandwich, salater og kebab.

De sød syrlige løg bliver efter et par dage i glasset bløde og får den fineste pink farve. Vil du gerne have dem bløde med det samme, så kan du komme dem i den kogende eddikelage i et halvt minut inden det hele hældes på glas.

Prøv også: min bedste opskrift på hummus >>

PT60M

Syltede rødløg

Tid i alt60 min.
Arbejdstid10 min.
Holdbarhed4 uger
Antal8 pers.
Ingredienser
  • 4 rødløg
  • 4 dl æblecidereddike
  • 1 dl vand
  • 1 dl sukker
  • 1 tsk peberkorn
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Skær løgene i tynde ringe og kom dem i et rent skoldet patentglas. Kog eddike, vand og sukker op i en gryde sammen med peberkorn og eventuelt krydderier til sukkerkornene er smeltet.

Hæld den kogende varme eddikeblanding over løgene, luk glasset og opbevar køligt.