Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/syltede-rodlog/

Syltede rødløg

Syltede rødløg smager helt vildt fantastisk og er for det første virkelig, virkelig nemt og for det andet er det fremragende som tilbehør i alt fra hjemmelavede hotdogs og burgere til sandwich, salater og kebab.

De sød syrlige løg bliver efter et par dage i glasset bløde og får den fineste pink farve. Ofte får jeg først lavet den første portion lige et par timer inden vi skal bruge dem, så er løgringene stadig sprøde, men har lige fået et sødt eddiketwist. Jeg laver så en stor portion af to-tre rødløg, og så har jeg syltede rødløg til et par ugers brug.

PT2H

Syltede rødløg

Tid i alt2 timer
Arbejdstid10 min.
Antal1 glas
Holdbarhed4 uger
Ingredienser
  • 4 rødløg
  • 4 dl æblecidereddike
  • 1 dl sukker
  • 1 tsk peberkorn
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Skær løgringene i tynde skiver og kom dem i et rent skoldet glas.

Eddike og sukker koges op i en gryde sammen med peberkorn og evt krydderier. Hæld den kogende eddikelage over løgene.

Luk glasset og opbevar køligt.

valdemarsro youtube

Se videoen, hvor jeg laver opskriften her >>