Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/karrykaal/

Lynstegt karrykål med gulerødder

Lynstegt karrykål med gulerødder er meget ofte på menuen i vinterhalvåret herhjemme hos os.

Den nemme karrykål er lækker som tilbehør til aftensmaden, hvor det fungerer virkelig godt som tilbehør til alverdens skønne retter, både fra det klassiske danske køkken og når vi bevæger os til fx det asiatiske køkken.

I virkeligheden er det jo lidt som at spise fyldet i en vegetarisk forårsrulle. – og den lynstegte karrykål er såmænd også super god som tilbehør til netop forårsruller og kan glimrende også bruges som fyld deri, hvis man ønsker en vegetarisk udgave.

Prøv også: min opskrift på den skønneste blomkålssalat >>

PT15Mter

Lynstegt karrykål med gulerødder

4 pers.    15 minutter
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
15 minutter
Fremgangsmåde

Hvis du har en foodprocessor, så snit alle grøntsagerne i den på en og samme tid – det tager 1 minut. Alternativt rives gulerødderne groft og hvidkål, løg, hvidløg fint hakkes.

Rist krydderierne på en tør pande til de dufter skønt, skrue derefter ned for varmen, smelt smør på panden og kom alle grøntsagerne og kål på panden.

Sauter ved middelvarme under omrøring til det bliver mørt, og lækkert.

Server med lidt finthakkede nødder eller dukkah, samt et lille drys friske krydderurter.