Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vegetariske-foraarsruller/ Aftensmad Asiatisk, Vegetar

Vegetariske forårsruller bagt i ovn

Disse lækre vegetariske forårsruller er super sprøde og nemme at lave. De er bagt i ovnen, hvilket gør dem lidt ekstra hverdagsvenlige i min optik.

De er skønne at servere med en sød chilisauce eller en hjemmelavet karrysauce og en skål ris.

Fyldet kan varieres på mange måder og hvis man har lyst, så kan man sagtens tilføje lidt kylling, svinekød eller oksekød – eller man kan bruge andre grøntsager og folde ris eller nudler med ind i rullen inden de bages.

Prøv også: mange flere vegetar opskrifter her >>

PT35MPT20M4

Vegetariske forårsruller bagt i ovn

Tid i alt35 min.
Arbejdstid20 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 0,50 spidskål, fintsnittet
  • 2 gulerod, groftrevet
  • 1 squash, groftrevet
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk karry, medium
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk soja
  • 300 g filodej
  • 3 spsk olivenolie
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Sauter løg, hvidløg, gulerødder, spidskål og squash på en pande med olivenolie under omrøring.

Tilføj alle krydderierne og smag til med salt, peber, soya (eller fishsauce, hvis ikke vegetarisk). Lad det køle af til stuetemperatur.

Skil forsigtigt filodejspladerne fra hinanden og pensl en plade af gangen med olie på hele pladen, inden fyldet presses lidt sammen lægges på midten i et par spsk svarende til en god forårsrulle-størrelse.

Fold filodejen om fyldet til en forårsrulle, som lægges på en bageplade med bagepapir og fortsæt med resten til alt fyldet er brugt.

Pensl med olie og bag i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 20 minutter eller til de er sprøde og lækre.