Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/blomkaalsdeller/

Blomkålsdeller

Her i denne opskrift på blomkålsdeller med quinoa og feta, får den lækre cremede og salte feta virkelig lov at komme til sin ret og de smager så dejligt.

Den milde blomkål, sprøde quinoa og salte cremede fetaost behøver ikke så meget andet og resultatet er virkelig lækkert.

Jeg kan godt lide dem til en skøn salat, hvor jeg synes de lige giver den der ekstra mæthed og fylde i retten. De er også skønne som fyld i spinatpandekager eller spidskålswraps.

Prøv også: min opskrift på de skønneste samosa >>

PT60M

Blomkålsdeller med quinoa og feta

Tid i alt60 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal10 stk.
Ingredienser
  • 175 g hvid quinoa
  • 175 g blomkål, finthakket til blomkålsris
  • 3 æg
  • 200 g feta, smuldret
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 50 g fuldkornshvedemel
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 tsk olivenolie, til pensling
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kog quinoa efter anvisning på emballagen i letsaltet vand, hæld al vand fra og lad det køle af og tørre lidt.

Kom quinoa, rå blomkålsris, æg, smuldret feta, hvidløg, mel, salt og peber i en skål og rør sammen til en ensartet fars.

Lad farsen trække på køl i 30 minutter.

Form 10 deller og læg dem på en bradepande med bagepapir. Pensl med olie og bag dem i en forvarmet ovn ved 190 grader varmluft i ca. 25 minutter. Vend dem, når halvdelen af tiden er gået.