Mango og avocadosalat med cremet mangodressing


Opskrift på saftig og virkelig lækker mango og avocadosalat, som virkelig smager drøngodt med den cremede lækre mangodressing til.
Det er en dejlig frisk og mættende salat, som er særlig skøn som tilbehør til asiatiske retter eller det indiske køkken. Men jeg kan nu også snildt spise den til morgenmad eller som en frokostsalat og den er også virkelig god at servere til hvid fisk eller kylling.
Prøv også: tortilla med laks og mango >>
Mango og avocadosalat med cremet mangodressing
- 150 g hvid quinoa
- 75 g pillede edamamebønner
- 125 g rucola
- 2 mango, skåret i tern
- 2 avocado, skåret i tern
- 50 g cashewnødder, saltede og grofthakket
- 1 håndfuld frisk koriander
- Mangodressing
- 100 g mango, blød og moden, skåret i tern
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk ingefær, fintrevet
- 0,50 tsk røget paprika
- 1 spsk fishsauce
- 1 øko lime, saft og skal
- 1 dl cremefraiche 18 %
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Skyl og kog quinoa efter anvisning på emballagen. Hæld kogende vand over edamamebønnerne og vend dem med quinoa.
Anret på et fad med rucola, mango og avocado.
Fordel dressingen over i tynde striber.
Drys med cashewnødder og koriander inden servering.
Mangodressing
Blend dressingen sammen og smag den til. Lad den trække smag, mens resten af salaten tilberedes.
Næringsindhold

Pr. 100 g
(xxx kcal)
Pr. pers.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Hej Ann-Christine.
Jeg kan se at der står at denne opskrift indeholder 907 kcal pr. person. Umiddelbart lyder det af ret meget ift at det er en salat, kan det virkelig være rigtigt? 🤔
Tak for en masse lækre opskrifter
Hej Signe
Tak for din søde hilsen og input
Det har du helt ret i, den er regnet efter nu :)
Kh Ann-Christine