Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/tortilla-med-laks-og-mango/

Tortilla med laks og mango

Jeg er simpelthen så ambivalent i min lyst til mad i disse dage. På den ene side har jeg rigtig meget lyst til (endnu mere end normalt) at spise sprøde salater, grønt, frugt, groft og masser af sunde, knasende sprøde, lækre og friske sager = tegn på forår. På den anden side har jeg lyst til at spise søde sager, lækre lakridser, chokolader, kage og drikke varme hyggelige drikke som latte, te, kakao og chai = tegn på vinter.

Kender du mon det mønster fra dig selv?

En kombination er jo ikke det værste, hvis du spørger mig. Og i går aftes spiste vi disse lækre og sunde tortillaer, som er ualmindelig velsmagende og giver en perfekt kombination af det søde med det sprøde. Haps!

PT20min

Tortillaer med mango, laks og mynte

4 pers.     20 min
4 pers.
Ingredienser
  • 1 mango
  • 1 moden avocado
  • 2 store laksefiletter + lime
  • salt og peber
  • sprøde salatblade
  • masser af frisk mynteblade
  • 1/2 glas mango chutney, vi brugte en sød af slagsen
  • 1 rødløg i skiver evt lidt pistacienødder tortillapandekager – her er det købte og vi brugte 6 store. Måske er det ikke helt nok til din familie, men vores børn spiser altid kun én hver.
  • evt lidt pistacienødder
  • tortillapandekager – her er det købte og vi brugte 6 store. Måske er det ikke helt nok til din familie, men vores børn spiser altid kun én hver.
Udskriv opskrift
20 min
Fremgangsmåde

Laksen dryppes med lime og drysses med salt og peber, hvorefter den bages i et smurt ovnfast fad i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 18-20 minutter.

Lun tortillas pandekager på en tør pande eller i ovnen og server med mynte, salat, laks, løg, chutney, avocado og mango.