Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/spinatpandekager/ Aftensmad Madpandekager og madvafler, Opskrifter til børn - Hverdagsfavoritter børn, Pandekager, Tilbehør Aftensmad, Vegetar

Spinatpandekager

Spinatpandekager er superlækre madpandekager, som er en skøn måde at lave hjemmelavede wraps fyldt med grøntsager, dip, dressing og så er det frit valg om der skal krydret kød i eller fx skønne falafler.

Det tager ikke lang tid at lave de grønne pandekager og så er de geniale til at få ‘tømt’ køleskabet og få spist diverse rester af både grøntsager, dip osv.

Vi spiste spinatpandekager i sidste uge med disse lækre falafler, krydderurter, hummus, feta og andet grønt. Det var vildt lækkert!

Prøv også: Min bedste opskrift på spinatboller >>

PT20MPT20M8

Spinatpandekager

Tid i alt20 min.
Arbejdstid20 min.
Holdbarhed2 dage
Kan frysesJa
Antal8 stk.
Ingredienser
  • 125 g spinat
  • 100 g hvedemel
  • 50 g fuldkornshvedemel
  • 3 æg
  • 3 dl mælk
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk olivenolie, eller smør til at stege i
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Skyl spinaten grundigt og kom den i en blender sammen med resten af ingredienserne.

Blend det sammen til en helt ensartet lind dej.

Fordel lidt olie på en pande og steg pandekagerne i et par minutter begge sider.