Spinatpandekager


Spinatpandekager er superlækre madpandekager, som er en skøn måde at lave hjemmelavede wraps fyldt med grøntsager, dip, dressing og så er det frit valg om der skal krydret kød i eller fx skønne falafler.
Det tager ikke lang tid at lave de grønne pandekager og så er de geniale til at få ‘tømt’ køleskabet og få spist diverse rester af både grøntsager, dip osv.
Vi spiste spinatpandekager i sidste uge med disse lækre falafler, krydderurter, hummus, feta og andet grønt. Det var vildt lækkert!
Prøv også: Min bedste opskrift på spinatboller >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 8 stk.
Kan fryses Ja

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Spinatpandekager
- 125 g spinat
- 100 g hvedemel
- 50 g fuldkornshvedemel
- 3 æg
- 3 dl mælk
- salt
- sort peber, friskkværnet
- 1 spsk olivenolie, eller smør til at stege i
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Skyl spinaten grundigt og kom den i en blender sammen med resten af ingredienserne.
Blend det sammen til en helt ensartet lind dej.
Fordel lidt olie på en pande og steg pandekagerne i et par minutter begge sider.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej 😊 Kan jeg bruge frossen spinat?
Sagtens, blot tø det op og pres væden fra
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Tak 😊
Hej, kan man lave dejen og så bage dem 1 times tid senere. Eller hvordan skal de opvarmes hvis jeg laver dem helt færdige?
Ja, den kan fint stå i en time, blot pisk den igennem – bare med et piskeris – igen inden du bager dem.
Kh Ann-Christine
Tak for en dejlig opskrift. Vi har lige spist spinat pandekager til aftensmad med krydret kylling, salat, agurk og tomater. En nem og billig ret, hvor man kan bruge det man lige har i køleskabet! Brugte havregryn istedet for grahamsmel.