Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/spinatpandekager/

Spinatpandekager

Spinatpandekager er superlækre madpandekager, som er en skøn måde at lave hjemmelavede wraps fyldt med grøntsager, dip, dressing og så er det frit valg om der skal krydret kød i eller fx skønne falafler.

Det tager ikke lang tid at lave de grønne pandekager og så er de geniale til at få ‘tømt’ køleskabet og få spist diverse rester af både grøntsager, dip osv.

Vi spiste spinatpandekager i sidste uge med disse lækre falafler, krydderurter, hummus, feta og andet grønt. Det var vildt lækkert!

Prøv også: Min bedste opskrift på spinatboller

PT20M

Spinatpandekager

8-9 stk.    20 min.
8-9 stk.
Ingredienser
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Skyl spinaten og kom spinat i en blender sammen med resten af ingredienserne. Blend det sammen til en helt ensartet lind dej.

Fordel lidt olie på en pande og steg spinatpandekagerne på begge sider.