Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/nem-tortillas-med-krydret-oksekoed/

Tortillas med krydret oksekød

Tortillas med krydret oksekød er et evigt hit i min familie.

Det er nemt, hurtigt, hverdagsvenligt og så kan det laves lige så sundt eller greasy som man er i humør til + det er en skøn måde at få minimeret madspild og brugt noget af det man har i køleskabet i forvejen.

Jeg variere gerne retten med kylling, fisk eller laver den vegetarisk med bønner eller en rest chiligryde.

Prøv også: min bedste opskrift på guacamole >>

PT15M

Tortilla med krydret oksekød og majs

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Kan frysesJa
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 350 g hakket oksekød
  • 150 g majskerner
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk sød paprika
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 knivspids hele nelliker, stødt
  • 2 spsk tomatpuré
  • 0,50 dl vand
  • 2 spsk frisk mynte, finthakket
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • Tilbehør
  • 8 tortillas pandekager
  • 125 g blandet salat
  • 150 g cheddar ost, friskrevet
  • 150 g tomat, finthakket
  • 1 avocado, skåret i skiver
  • 1 rødløg, i ringe
  • 0,50 agurk, i tern
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Varm en pande op med olivenolie og rist krydderierne derpå.

Tilsæt oksekødet og brun det. Når oksekødet er brunet, så tilsæt tomatpure og vand og lad vandet simre ind, tilsæt tilsidst frisk mynte.

Rør de søde majskerner i og server i tortillapandekager, med salat, avocado, cheddar ost, tomater og agurk.