Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/nem-tortillas-med-krydret-oksekoed/

Nem tortillas med krydret oksekød

nem-aftensmad-tortilla

Nogle dage er det bare rart med lynhurtige måltider, som kan bikses sammen på ingen tid. Retter som hele familien kan lide og som er sundt og lækkert, ikke mindst. Vores onsdage er sådanne dage. Julie går til ridning og Johan til fodbold sent onsdag eftermiddag – og med efterfølgende brusebad og tidlige sengetider, så har vi ikke meget tid at løbe på. Så mad på 15 minutter, er et onsdagshit herhjemme.

Jeg har netop været igennem en større gennemgang og opdatering af opskriftindekset (nu er alle billeder skarpe og passer i størrelsen til bloggen, juhuu), og så slog det mig, at de retter, som jeg hurtig tilbereder specielt om onsdagen på under 15 minutter, dem vil jeg være endnu bedre til at huske at få med her på bloggen.

Tortillas med er et evigt hit hos os. Nogle gange med krydret oksekød som her, andre gange kylling, vegetar eller svinekød. Om jeg køber tortillapandekagerne eller laver dem selv det er vist 50/50 – det tager ikke lang tid at lave dem selv, de bliver lige det bedre, og så bruger jeg denne opskrift. Når der er tortilla på menuen om onsdagen … ja, så bliver  det oftest med de færdige tortillas.

Tortilla med krydret oksekød og majs

Ingredienser
Udskriv opskrift
Fremgangsmåde

Varm en pande op med olivenolie og rist krydderierne derpå. Tilsæt oksekødet og brun det. Når oksekødet er brunet, så tilsæt tomatpure og vand og lad vandet simre ind. Rør de søde majskerner i og server i tortillapandekager, med salat, chili, avocado, cheddar ost, syltede rødløg, tomater og agurk. Samt evt lidt krydderurter fra haven, hvis man lige har det.