Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/tex-mex-majskolber/

Tex Mex Majskolber

Dette er helt sikkert min sommerfavoritmajs!

Tex mex majskolber med mayo, ost og chili – de er greasy og smager herligt.

Jeg tror faktisk de er umulige at spise uden medfølgende ‘uhmm’ lyde. De er også umulige at spise uden at det griser lidt – men det er jo så en anden sag. For de smager toplækkert og gør sig rigtig godt til både mexicanske og tex mexopskrifter, og til andre af sommerens grill retter. Jeg kan i hvert fald snildt se dem i en servering med disse bbq spareribs og en god sprød salat.

PT20Mter

Tex Mex Majskolber

4 pers.    20 minutter
4 pers.
Ingredienser
  • 4 majskolber
  • 2 spsk cremefraiche 38%
  • 1 spsk mayonnaise
  • 30 g cheddar ost, fintrevet, alternativt pecorino eller lign
  • 1/2 tsk røget paprika
  • 1 knivspids cayenne peber
  • 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
  • 1/2 tsk flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv opskrift
20 minutter
Fremgangsmåde

Gril majsene eller kog dem i letsaltet vand i 10-12 minutter til de er møre.

Rør mayonaise og creme fraiche sammen.

Bland krydderier, koriander og ost godt sammen.

Smør først de møre lune majs med creme fraiche og mayo blandingen og vend dem derefter i krydderierne.

Server straks.