Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/tex-mex-majskolber/

Tex Mex Majskolber

Dette er helt sikkert min sommerfavoritmajs!

Tex mex majskolber med mayo, ost og chili – de er greasy og smager herligt.

Jeg tror faktisk de er umulige at spise uden medfølgende ‘uhmm’ lyde. De er også umulige at spise uden at det griser lidt – men det er jo så en anden sag. For de smager toplækkert og gør sig rigtig godt til både mexicanske og tex mexopskrifter, og til andre af sommerens grill retter. Jeg kan i hvert fald snildt se dem i en servering med spareribs og en god sprød salat.

PT20M

Tex Mex Majskolber

Tid i alt20 min.
Arbejdstid10 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 4 majskolbe
  • 4 spsk cremefraiche 38%
  • 2 spsk mayonnaise
  • 4 spsk cheddar ost, fintrevet
  • 0,50 tsk røget paprika
  • 1 knivspids cayenne peber
  • 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
  • 1 tsk chiliflager
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Grill majsene eller kog dem i letsaltet vand i ca. 10-15 minutter, til de er møre.

Rør mayonnaise og cremefraiche sammen i en skål. Bland krydderier, koriander og ost godt sammen i en skål.

Smør først de lune majs med cremefraiche- og mayonnaiseblandingen og vend dem derefter i krydderierne.

Server straks de herligt uimodståelige greasy majskolber, gerne ledsaget af et par servietter til fingrene.