Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/tex-mex-majskolber/

Tex Mex Majskolber

Dette er helt sikkert min sommerfavoritmajs!

Tex mex majskolber med mayo, ost og chili – de er greasy og smager herligt.

Jeg tror faktisk de er umulige at spise uden medfølgende ‘uhmm’ lyde. De er også umulige at spise uden at det griser lidt – men det er jo så en anden sag. For de smager toplækkert og gør sig rigtig godt til både mexicanske og tex mexopskrifter, og til andre af sommerens grill retter. Jeg kan i hvert fald snildt se dem i en servering med disse bbq spareribs og en god sprød salat.

PT20M

Tex Mex Majskolber

4 pers.     20 min.
4 pers.
Ingredienser
  • 4 majskolber
  • 2 spsk creme fraiche 38%
  • 1 spsk mayonaise
  • 4 spsk fintrevet hvid cheddar eller pecorino (eller lign hård ost)
  • 1/2 tsk røget paprika
  • 1/4 tsk cayennepeber
  • finthakket koriander
  • 1/2 tsk flagesalt
  • lidt friskkværnet peber
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Gril majsene eller kog dem i letsaltet vand i 10-12 minutter til de er møre.

Rør mayonaise og creme fraiche sammen.

Bland krydderier, koriander og ost godt sammen.

Smør først de møre lune majs med creme fraiche og mayo blandingen og vend dem derefter i krydderierne.

Server straks.