Tex Mex Majskolber


Dette er helt sikkert min sommerfavoritmajs!
Tex mex majskolber med mayo, ost og chili – de er greasy og smager herligt.
Jeg tror faktisk de er umulige at spise uden medfølgende ‘uhmm’ lyde. De er også umulige at spise uden at det griser lidt – men det er jo så en anden sag. For de smager toplækkert og gør sig rigtig godt til både mexicanske og tex mexopskrifter, og til andre af sommerens grill retter. Jeg kan i hvert fald snildt se dem i en servering med spareribs og en god sprød salat.
Tex Mex Majskolber
- 4 majskolbe
- 2 spsk cremefraiche 38%
- 1 spsk mayonnaise
- 30 g cheddar ost, fintrevet, alternativt pecorino eller lign
- 0,50 tsk røget paprika
- 1 knivspids cayenne peber
- 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
- 0,50 tsk flagesalt
- sort peber, friskkværnet
Gril majsene eller kog dem i letsaltet vand i 10-12 minutter, til de er møre.
Rør mayonnaise og creme fraiche sammen.
Bland krydderier, koriander og ost godt sammen.
Smør først de møre lune majs med creme fraiche og mayo blandingen og vend dem derefter i krydderierne.
Server straks.
Mmmm. De lyder lækre. Det er godt nok længe siden jeg har fået hele majs. Vi taler år ;)
Jeg synes ikke at have set danske majs i tilbudsaviserne/butikker, men måske øko? Hvis man overhovedet kan få det.
Ja, gad vide om de blev leveret med grøntsagskasserne i sidste uge eller … eller om vi fandt dem i Super Brugsen, det husker jeg ærligt talt ikke.
Åh majskolber – SÅ gude godt ;)
Jeg kan altså også varmt anbefale majskolber med bbq sauce på også en tur på grillen – uf det er godt.
….eller bare en tur i ovnen hvis grillvejret fejler ;)
Dét skal prøves til en gang hjemmelavet spareribs, mums :)
Åhh, du laver altid sådan noget lækkert mad – gid jeg havde mere tid til det, fro så ville jeg afprøve hver og en af dine skønne opskrifter:-)
Tusind tak og ja, der er jo efterhånden en hel del at gå i gang med her på siden :D Jeg tror efterhånden at vi er på den anden side af 500 opskrifter, så det må med sikkerhed tages i små bidder uanset ;)
Kh AC