Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/quesadillas/

Quesadillas

Kender I ikke det når man laver en ny ret og straks tænker; “Hvorfor har jeg aldrig lavet denne ret før?” Sådan havde jeg det da jeg forleden lavede disse quesadillas.

Hele familien var vilde med dem og de var super nemme og kan varieres med alle mulige dejlige ting.

Fyld mellem to tortilla og ristet på panden til osten smeltede. Serveret med tomatsalsa og guacamole. Haps – fantastisk og med masser af mulighed og potentiale for udvikling.

PT20M

Quesadillas

4 pers.    20 min.
4 pers.
Ingredienser
  • 125 g spinat, frossen
  • 150 g majskerner
  • 4 tortilla pandekager
  • 100 g cheddar, groftrevet
  • Flagesalt
  • Friskkværnet sort peber
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Kog den frosne spinat op på en pande og smag til med salt, friskkværnet peber.

Giv majskernerne et lyn opkog og tilsæt dem sammen med revet cheddarost til fyldet.

Læg fyldet mellem to tortillapandekager og rist på panden til osten smelter

Haps – helt fantastisk og med masser af mulighed for variation

Server med tomatsalsa og guacamole.