Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/quesadillas/

Quesadillas

quesadillas

Kender I ikke det når man laver en ny ret og straks tænker; “Hvorfor har jeg aldrig lavet denne ret før?” Sådan havde jeg det da jeg forleden lavede disse quesadillas. Hele familien var vilde med dem og de var super nemme og kan varieres med alle mulige dejlige ting.

Jeg lavede dem sådan ret ustrukturet og uden at skrive ned hvad jeg brugte. Men det var nogenlunde sådan; lidt frisk majs – som blot var lynkogt. Lidt frosset spinat kogt op på panden og smagt til med salt og friskkværnet peber, samt en god revet cheddarost. Altsammen lagt mellem to tortilla og ristet på panden til osten smeltede. Serveret med tomatsalsa og guacamole. Haps – fantastisk og med masser af mulighed og potentiale for udvikling.

quesadillas_spinat_majs

Skriv en kommentar

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *




28 kommentarer
  • Øglemor skrev:
    16. september 2013 kl. 10:05

    Jeg ELSKER quesadillas, men laver dem af en eller anden grund alt for sjældent. Har dog, meget pudsigt, skrevet dem på ugens madplan, så det kan være, der er quesadilla-vibes i luften ;-)

    Jeg bevæger mig imidlertid ud på ukendt vand med en lchf-version – nu vil jeg se, hvad alt det der blomkåls-fuzz handler om ;-) Dejlig uge til dig!

    • Ann-Christine skrev:
      17. september 2013 kl. 10:06

      Det er lidt skørt som man nogle gange kan ‘glemme’ at lave nogle af de retter som egentligt er allerdejligst og nemmest tilmed. Måske der er quesadilla vibes i luften, jeg bliver i al fald ramt af en mexi-bølge indimellem ;)
      Glæder mig til at høre hvad du synes om blomkålssagerne
      -Og ha´ en skøn uge! Vi må snart snakkes ved

  • stefan skrev:
    16. september 2013 kl. 10:30

    nu ved jeg da hvad aftensmaden skal stå på :) haps haps lækkert, og billigt :)

    • Ann-Christine skrev:
      17. september 2013 kl. 10:07

      Skønt! God fornøjelse – eller fik du dem igår?

      • stefan skrev:
        17. september 2013 kl. 10:17

        fik dem samme aften, og de var skønne! brugte lidt majs, stegt kylling, chedda, og noget salsa. det var hvertfald ikke sidste gang. jeg har tit spist tortillias, men havde nu aldrig tænk at stege dem på panden, og det var bare så meget bedere! elsker dine opskrifter, og din blog. du er skøn :)

        • Ann-Christine skrev:
          18. september 2013 kl. 07:02

          Det er i al fald en super variation :)
          -og mange tak for de pæne komplimenter

  • Lotte skrev:
    16. september 2013 kl. 10:32

    Mums. Min madplan for den her uge er done – men de her må på i næste uge

    • Ann-Christine skrev:
      17. september 2013 kl. 10:08

      Mens der stadig er lækre friske majs. Jeg bliver også nødt til at lave dem igen snart :)

      • Lotte skrev:
        17. september 2013 kl. 11:05

        Præcis. Majs er sååå meget bedre direkte fra kolben. Uhm!

        • Ann-Christine skrev:
          18. september 2013 kl. 07:02

          Helt enig!

  • 16. september 2013 kl. 17:36

    De er bare altid så lækre, og nemme ikke mindst. Og din variant lyder vel nok god (:

    – Anne

    • Ann-Christine skrev:
      17. september 2013 kl. 10:09

      Mange tak – jeg blev også så tilfreds med dem. Så meget at jeg måske bliver nødt til at lave dem præcis sådan igen, før at jeg prøver mig frem med nyt fyld ;)

  • Elisabeth skrev:
    16. september 2013 kl. 20:38

    Nemt og hurtigt – det lyder som en god idé til næste uge, hvor drengene og jeg skal være alene i nogle dage. Tak for god inspiration, som altid :-)

    • Ann-Christine skrev:
      17. september 2013 kl. 10:09

      Selv mange tak – jeg er super glad for at det kan bruges :)

  • Sara skrev:
    17. september 2013 kl. 16:38

    Hej og tak for lækker blog!

    Jeg ELSKER quesadillas! hvis du mangler inspiration, så laver jeg dem altid med seranoskinke, en tynd skive tomat, ost og lidt pesto. Det er min yndlings efter at have eksperimenteret med mange forskellige varianter. :)

    • Ann-Christine skrev:
      18. september 2013 kl. 07:05

      Uhm, det lyder også dejligt!

  • 18. september 2013 kl. 17:09

    Kære Ann-Christine
    Det ser simpelthen så lækkert ud. Jeg spiste dem til morgenmad, da jeg var i Mexico for et par år siden. Gik uden om den dyre og kedelige hotelmorgenmad og tog ned på gade og spiste disse lækkerier for håndører. Så dejligt. Tak for skøn inspiration.
    Kh Nadia

    • Ann-Christine skrev:
      19. september 2013 kl. 09:54

      Kære Nadia,
      Jeg vil virkelig gerne spise disse lækkerier i Mexico en dag – uanset hvor dejligt det smager her i Danmark, så er der bare noget helt særligt ved at spise retter i det lande de stammer fra.
      Kh Ann-Christine

  • Lone skrev:
    23. november 2013 kl. 15:58

    Umm det ser lækkert ud. Min datter Ingeborg på 5 år ( og jeg) vil gerne vide hvad der er i tomatsalsaen ?
    Mvh. Lone

  • Bine skrev:
    29. april 2014 kl. 15:21

    flot side, sig mig, hvilke brød bruger du? er det købte tortillas eller hjemmelavede? kb Bine

  • Bine skrev:
    30. april 2014 kl. 11:13

    Hej AC
    Tak for tippet og opskriften, dejlig græsk souvlaki, det skal vi snart have!!
    Kh Bine

    • Ann-Christine skrev:
      1. maj 2014 kl. 11:12

      God fornøjelse :)

  • Line Thorius skrev:
    13. maj 2014 kl. 16:35

    Jeg må simpelthen lige dele min quesadillas “opskrift”.

    Man skal bruge:
    Olie, salsa, revet ost, korunder og en pandekage (jeg bruger fuldkorn):
    Et lille dyp olie på panden- skru helt op. Læg tortilla pandekager på. Små den ene halvdel med tacosauce/salsa, dernæst revet cheddar, og meget gerne frisk korunder på. Luk den anden halvdel over- vend den og efter kort tid har man den bedste snack.
    Man lægger den på et skærebræt og skær trekanter ud. Eufori!
    Det er det nemmeste, og det var sådan, jeg fuksen serveret i gadekøkkenet i Mexico for nogle år siden.

    • Ann-Christine skrev:
      14. maj 2014 kl. 07:59

      Lyder fantastisk! Jeg elsker koriander og så drømmer jeg om at komme til Mexico og smage de autentiske – og masser andet god mad på de kanter :)
      Tak fot tippet og for at dele din opskrift her :)

  • Line Thorius skrev:
    13. maj 2014 kl. 22:36

    Korunder= koriander og fuksen =fik dem. Det gik lidt for hurtigt!

    • Ann-Christine skrev:
      14. maj 2014 kl. 07:59

      He he, kender det godt ;)