Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/avocadohummus/ Dip, Pesto, Dressing og lign. Eftermiddagssnack, Tilbehør Aftensmad, Vegetar

Avocadohummus

Denne lækre avocadohummus er et miks af hummus og guacamole og den smager SÅ godt, cremet og lækkert.

Perfekt til en skål med grøntsager, som tilbehør til såvel mellemøstlige, som mexicanske retter og lækker som dip til nachos eller som cremet dressing i en salatbowl eller smurt i en god sandwich med en god ost, salat og måske lidt serranoskinke.

Avocadohummus bliver mere fløjlsblød og cremet end klassisk hummus, hvilket skyldes avocadoen og resultatet er virkelig lækkert.

Prøv også: opskrift på saltede mandler >>

PT15MPT15M4

Avocadohummus

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 1 dåse kikærter, drænet og skyllet
  • 1 avocado
  • 2 spsk tahin
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 knivspids cayenne peber
  • 2 spsk olivenolie
  • evt vand
  • 1 øko citron, saft og lidt revet skal
  • 1 håndfuld bredbladet persille, eller frisk koriander
  • Til servering
  • 25 g pistaciekerner, til drys
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor og kør i omkring 5 minutter eller til det er fløjlsblødt og cremet.

Smag godt til med salt, peber, citronsaft og fintrevet citronskal.

Server i en skål og drys med finthakkede pistaciekerner.