Avocadohummus
Denne lækre avocadohummus er et miks af hummus og guacamole og den smager SÅ godt, cremet og lækkert.
Perfekt til en skål med grøntsager, som tilbehør til såvel mellemøstlige, som mexicanske retter og lækker som dip til nachos eller som cremet dressing i en salatbowl eller smurt i en god sandwich med en god ost, salat og måske lidt serranoskinke.
Avocadohummus bliver mere fløjlsblød og cremet end klassisk hummus, hvilket skyldes avocadoen og resultatet er virkelig lækkert.
Prøv også: opskrift på saltede mandler >>
Arbejdstid 15 min.
Antal 4 pers.
Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Avocadohummus
- 1 dåse kikærter, drænet og skyllet
- 1 avocado
- 2 spsk tahin
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 knivspids cayenne peber
- 2 spsk olivenolie
- evt vand
- 1 øko citron, saft og lidt revet skal
- 1 håndfuld bredbladet persille, eller frisk koriander
- Til servering
- 25 g pistaciekerner, til drys
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Kom alle ingredienserne i en blender eller foodprocessor og kør i omkring 5 minutter eller til det er fløjlsblødt og cremet.
Smag godt til med salt, peber, citronsaft og fintrevet citronskal.
Server i en skål og drys med finthakkede pistaciekerner.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
wauw sååå lækkert :) simpelhen fantastisk til fladbrød med kylling Tak !! Du har bare nogle dejlige opskrifter
Mange tusind for din søde hilsen, jeg er glad for at du har glæde af mine opskrifter ♡
Kh Ann-Christine
Dine fine chips – er det også egen opskrift ?
Ja, det er tortilla pandekager skåret i trekanter, penslet med olie og drysset med salt, bagt i ovnen ved 180 grader 5-10 min til de er sprøde. Mega lækkert og nemt.
Rigtig god fornøjelse
Kh Ann-Christine
Alternativ til Tahin?
Du kan evt undlade det. Tahin er lavet af sesamfrø, så du kan evt også komme en tsk sesamfrø i hvis din blender/foodprocessor kan klare det.
Kh AC