Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mexi-bowl/

Mexi bowl

Mexi bowl har sommeren over været blandt mine foretrukne frokostretter – det smager forrygende og er lynhurtigt at bikse sammen.

Opskriften herunder skal i højere grad ses som en inspirationliste end en præcis guide, for man kan snildt undlade enkelte dele eller tilføje andre favoritter

– mexi bowl er en af de opskrifter, som man sagtens kan eksprimentere løs med og variere fra gang til gang.

PT30Mter

Mexi bowl

2 pers.    30 minutter
2 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
30 minutter
Fremgangsmåde

Bønnemos
Sauter løg og hvidløg i olie i en lille gryde, sammen med spidskommen og koriander – sauter til det dufter herligt og løgene er bløde.

Kom bønner og grøntsagsbouillon i gryden og lad det simre til bønnerne er gennemvarmet. Tag af varmen og giv det en tur med stavblenderen.

Det bønnemos der ikke skal bruges nu, kan opbevares på køl i et glas med låg og kan fint holde sig 2-3 dage til en omgang mexibowl senere på ugen. Varm det evt op igen under omrøring.

Anret nu alle delene i skåle.
Vælg hele frit dine favoritter på min liste og tilføj gerne nye. Det bliver lækrest, når man vælger en god blanding af sprødt og knasende / cremet og saftigt

Det skal gerne ligge på hver sin plads det hele, så det hele ikke bare roder sammen – men tæt som en salat. Hen over mexi bowlen river jeg lidt frisk cheddar og pynter evt med koriander hvis jeg har.