Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/chili-cheese-tops/

Chili Cheese Tops

De hjemmelavede chili cheese tops er fantastiske. Super knasende sprøde udenpå og med varm smeltet ost inden i.

Det er lige lykken for alle os der har en svaghed for smeltet ost og for ost i det hele taget – chili cheese tops er perfekte som en snack eller tilbehør til mexicanske retter.

Vi lavede dem som en lille forretssnack inden en middag, som mindede meget om denne menu. Men de er også gode som snacks, til en mexicanske tapas menu, eller helt simpelt bare til en god film sammen med en stor skål popcorn. Det er nogle små kalorietætte størrelser; greasy, sprøde og fyldt med ost, uhmm!

PT15M

Chili cheese tops

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Antal8 stk.
Ingredienser
  • 150 g cheddar ost
  • 2 spsk jalapenos
  • 1 tsk røget paprika
  • 60 g hvedemel
  • 1 æggehvide
  • 100 g rasp
  • flagesalt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 liter fritureolie
Udskriv 
Fremgangsmåde

Bland osten med jalapenos og røget paprika. Form runde kugler af osten og vend ostekuglerne først i hvedemel, derefter i æggehvide og til sidst i rasp, som er rørt med salt og peber.

Dybsteg kuglerne i varm olie i et par minutter, til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe godt af på et stykke køkkenrulle og nyd dem, mens de er varme og frisklavede.