Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/mangosalsa/ Efterår Forår, Tilbehør Aftensmad, Vegetar, Vinter

Mangosalsa

Mangosalsa er megalækkert til både meximad og til asiatiske retter.

Jeg servere den til alt fra burritos og taquitos til forskellige lækre bowls inspireret af såvel det mexicanske, asiatiske og indiske køkken.

Den saftige frugtige mango passer bare så godt sammen med tomater, agurker og forårsløg. Når mikset af disse får et strejf af chili, et splash limesaft og et drys koriander og en anelse fintrevet limeskal, så kan jeg godt love jer at smagsløgene jubler.

Prøv også: opskrift på grøn chilidip >>

PT15MPT15M4

Mangosalsa

Tid i alt15 min.
Arbejdstid15 min.
Holdbarhed2 dage
Antal4 pers.
Ingredienser
  • Mangosalsa
  • 1 mango, skåret i små tern
  • 5 cherrytomater, skåret i både
  • 0,50 agurk, i små tern
  • 1 forårsløg, finthakket
  • 1 håndfuld frisk koriander, finthakket
  • 0,50 rød chili, finthakket
  • 1 øko lime, saft og fintrevet skal
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Vend mangotern, tomatbåde,  agurketern, forårsløg og chilipeber godt sammen med finthakket koriander.

Smag til med limesaft, fintrevet limeskal, samt salt og peber.