Krydrede kartoffelbåde med sesam


Krydrede kartoffelbåde med sesam er en dejlig nem variant af de klassiske kartoffelbåde i ovnen, som jo bare altid er et hit som tilbehør, til mange skønne retter.
Her har jeg skruet lidt op for krydderierne og tilføjet et snert røget paprika, for det er jeg ret vild med til kartofler og så giver sesamfrøene lidt en lidt ekstra sprødhed og knas til maden.
Server med fx dips eller dressinger, og til alt fra frikadeller til kylling og andet godt.
Krydrede kartoffelbåde med sesam
- 1 kg babykartofler, skrubbet og skåret i både
- 4 spsk olivenolie
- 1 tsk sød paprika
- 1 knivspids røget paprika
- 1 tsk flagesalt
- 3 spsk sesamfrø
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Dup kartoffelbådene tørre i et rent klæde.
Kom olie, sød paprika, røget paprika, flagesalt og sesamfrø i en stor skål og rør det godt sammen. Vend kartoffelbådene godt i krydderolien.
Fordel kartoflerne på en bradepande med bagepapir og bag i en forvarmet ovn ved 175 grader i cirka 30 minutter.
Næringsindhold

Pr. pers.
(xxx kcal)
Total
(xxx kcal)
Kan man få tilsendt nye dejlige opskrifter til ens mailadresse når i har nogle gode forslag til god mad tilberedning osv!. Mvh Jimmi Jørgensen
Hej Jimmy
Du kan eventuelt tilmelde dig det ugentlige nyhedsbrev: https://www.valdemarsro.dk/nyhedsbrev/
Kh Ann-Christine
Kan man lade kartoflerne ligge i posen til dagen efter?
De kan risikere at blive brune og lidt kedelige at se på.