Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/vegetarburger/ Aftensmad Burger, Mad på budget, Vegetar

Vegetarburger med rødbedebøffer

Vegetarburger med rødbedebøffer er så lækkert og smovset!

Jeg er ret vild med rødbede i vegetarbøffer, for det giver simpelthen en drøngod smag og er en virkelig lækker måde at spise rødbede på. Samtidig bliver bøfferne dejligt smovsede og smagfulde, og man kan jo fylde alt sit favoritfyld i sådan en vegetarburger.

Her laver jeg min vegetarburger helt klassisk som cheeseburger og med salat, løg, agurk og avocado. Det smager SÅ godt!

Prøv også: opskrift på vegetar pariserbøf >>

Vegetarburger med Rødbedebøffer
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT30MPT20M4
Ingredienser
  • 250 g rødbede, groftrevet
  • 50 g havregryn, finvalset
  • 25 g hvedemel
  • 1 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, fintrevet
  • 2 æg
  • 1 tsk dijon sennep
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk olivenolie, til stegning
  • 1 spsk smør, til stegning
  • Til servering
  • 4 skiver cheddar ost
  • 4 burgerboller
  • 2 spsk mayonnaise
  • 125 g blandet salat
  • 2 avocado, i skiver
  • 1 rødløg, i ringe
  • 0,50 agurk, i skiver
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Kom rødbede, halvregryn, hvedemel, løg og hvidløg i en skål med æg og dijonsennep. Rør det godt igennem og smag til med salt og peber. Juster konsistensen, hvis nødvendigt med en anelse ekstra havregryn eller hvedemel, til rødbedebøfferne er nemme at forme.

Form bøfferne og læg dem på en bradepande med bagepapir. Dryp lidt olie over og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i cirka 10 minutter. Vend bøfferne og bag dem i yderligere 5 minutter på den anden side. Kom en skive cheddar på hver bøf og bag i yderligere 1 minut til osten akkurat er smeltet.

Skær burgerbollerne op og lun dem i ovnen. Smør med mayo, og saml vegetarburger med salat, avocado, løg, agurk og rødbedebøffer.