Pasta med chorizo og svampe


Pasta med chorizo og svampe er efterårslækker – det er alle gode retter med svampe, efter min mening – og fyldt af god smag.
Kombinationen af pasta, chorizo, svampe og den lækre rosmarin er virkelig god.
Og så er den nem at lave og passer perfekt ind på travle hverdage eller feriedage, hvor man gerne vil lave meget andet dejligt end lige at bruge lang tid på aftensmaden.
Prøv også: opskrift på cacio e pepe >>
Arbejdstid 20 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Pasta med chorizo og svampe
- 500 g pasta
- 1 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 2 spsk olivenolie
- 1 spsk smør
- 1 bakke svampe, fx brune champignon
- 100 g chorizo, skåret i skiver
- 1 dåse hakkede tomater
- 1 håndfuld frisk rosmarin, eller timian
- flagesalt
- sort peber, friskkværnet
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Kog pasta efter anvisning på pakken.
Varm en pande op med olie. Kom smør på, lad det bruse af og kom derefter de rengjorte svampe på. De skal lynsteges i 1-2 minutter ved høj varme, for så slipper de ikke al væden og forbliver fantastisk saftige og lækre. Sæt svampene til side
Kom chorizo i små stykker, løg og hvidløg på panden og skrue lidt ned for varmen. Tilsæt de ristede svampe og hakkede tomater og lad det simre.
Vend pasta sammen med pastesauce og smag til med salt, peber og krydderurter. Nyd retten mens den er rygende varm.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Super opskrift! Så brugte jeg den lige idag med variation. Prøvet med løg, hvidløg, kylling, spinat og basilikum og parmesan. Og selvfølgelig FLAGESALT. De griner af mig herhjemme fordi flagesalt er min nyeste opdagelse og at jeg insisterer på at det ER bedre end almindelig salt
Tusind tak ♡ – og jeg er helt enig, flagesalt er bare godt :)
Kh Ann-Christine
Rigtig god ret. Jeg lavede din kartoffelpizza igår og denne ret idag. Jeg ville prøve for en gangs skyld at følge opskriften, hvilket at jeg er enormt dårlig til 😄
Men ups! Der røg lige 1/2-1 dl rødvin i retten fordi jeg lod den simre lidt for længe så den manglede væde. Nå, men det smagte jo fantastisk alligevel og den friske rosmarin og flagesalt gør en verden til forskel.
Hvor er det dejligt at høre! Mange tak for din søde hilsen
Kærlig hilsen
Ann-Christine
Dejlig nem opskrift og den SMAGER fantastisk. Havde en bakke brune champignoner som skulle bruges. Stor ros fra store og små – alt er spist ?
Hvor er det skønt at høre! Tusind tak for din fine tilbagemelding på opskriften
Kh AC