Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/pasta-med-chorizo-og-svampe/

Pasta med chorizo og svampe

Pasta med chorizo og svampe er efterårslækker – det er alle gode retter med svampe, efter min mening – og fyldt af god smag. Kombinationen af pasta, chorizo, svampe og den lækre rosmarin er virkelig god.

Og så er den nem at lave og passer perfekt ind på travle hverdage eller feriedage, hvor man gerne vil lave meget andet dejligt end lige at bruge lang tid på aftensmaden. Fx en dag som i dag, som vi hjerhjemme planlægger at fylde med små haveprojekter, bål i haven, skære fine (og skræmmende) græskarlygter og hygge med min søster og niece.

PT20M

Pasta med chorizo og svampe

4 pers.     20 min.
4 pers.
Ingredienser
Udskriv opskrift
20 min.
Fremgangsmåde

Varm en pande op med olie. Panden skal være godt varm!

Kom smør på, lad det bruse af og kom derefter de rengjorte svampe på. De skal lynsteges i 1-2 minutter ved høj varme, for så slipper de ikke al væden og forbliver fantastisk saftige og lækre.

Kom chorizo i små stykker, løg og hvidløg på panden og skrue lidt ned for varmen. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre.

Kog pasta efter anvisning på pakken.

Vend pasta sammen med pastesauce og smag til med salt, peber og krydderurter. Nyd retten mens den er rygende varm.