Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/roedbedesalat-med-feta/ Salat Tilbehør Aftensmad, Vegetar

Rødbedesalat med feta

Rødbedesalat med feta er en lækker vintersalat, som passer  super som tilbehør til mange aftensmadsretter i vinterhalvåret.

Den kan serveres til alt fra gryderetter til kylling og frikadeller.

Rødbederne er bagt, så de stadig har bid og derefter vendt i en yderst velsmagende og temmelig nem sennepsdressing med ingefær, som passer virkelig godt til smagen af rødbede.

Prøv også: opskrift på lækker blomkålssalat >>

Rødbedesalat med feta
Vil du gerne have billede på udskriften?

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.

PT25MPT10M4
Ingredienser
  • 300 g rødbede
  • 100 g grønkål, finthakket
  • 125 g rucola
  • 1 rødløg, i tynde skiver
  • 100 g feta, smuldret
  • 1 tsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Ingefær og sennepsdressing
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 tsk ingefær, fintrevet
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk honning
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Hold min skærm tændt
Fremgangsmåde

Vend rødbederne i olivenolie, salt og peber og fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 175 grader varmluft i 15 minutter.

Vend dressingen godt med grønkålen.

Anret salaten i en skål, vend rucola, bagte rødbeder og rødløg sammen med salaten. Smuldr fetaen over inden servering.

Ingefær-sennepsdressing
Rør ingredienserne til dressingen sammen.