Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/roedbedesalat-med-feta/

Rødbedesalat med feta

Rødbedesalat er en lækker vinter salat, som jeg lige om lidt vil spise en portion af til frokost og ellers så passer rødbedesalaten også super som tilbehør til en stor del andre aftensmadsretter.

Rødbederne er bagt, så de stadig har bid og derefter vendt i en yderst velsmagende og temmelig nem rødbedesalat med feta.

PT25M

Rødbedesalat med feta

Tid i alt25 min.
Arbejdstid10 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 8 rødbede
  • 125 g rucola
  • 2 håndfulde grønkål, finthakket
  • 75 g feta, smuldret
  • 1 rødløg, i tynde skiver
  • Dressing
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk dijon sennep
  • 2 tsk honning
  • 1 spsk æblecidereddike
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv opskrift 
Fremgangsmåde

Skræl rødbederne, skær dem i kvarte og kog dem i letsaltet vand i ca 20 minutter. De kan også vendes i olivenolie, saltes let og bages i ovnen ved 175 grader varmluft i 15 minutter.

Ryst eller pisk dressingen sammen og vend den finthakkede grønkål grundigt i dressingen, som vil lægge sig lækkert og perfekt mellem alle de krøllede hjørner og kroge af grønkålen.

Vend grønkålen med rødløg i tynde skiver og anret med rødbeder og feta.