Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/roedbedesalat-med-feta/

Rødbedesalat med feta

Rødbedesalat med feta er en lækker vintersalat, som passer  super som tilbehør til mange aftensmadsretter i vinterhalvåret.

Den kan serveres til alt fra gryderetter til kylling og frikadeller.

Rødbederne er bagt, så de stadig har bid og derefter vendt i en yderst velsmagende og temmelig nem sennepsdressing med ingefær, som passer virkelig godt til smagen af rødbede.

Prøv også: opskrift på lækker blomkålssalat >>

PT25M

Rødbedesalat med feta

Tid i alt25 min.
Arbejdstid10 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 300 g rødbede
  • 100 g grønkål, finthakket
  • 125 g rucola
  • 1 rødløg, i tynde skiver
  • 100 g feta, smuldret
  • 1 tsk olivenolie
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • Ingefær og sennepsdressing
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 tsk ingefær, fintrevet
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk honning
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Vend rødbederne i olivenolie, salt og peber og fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 175 grader varmluft i 15 minutter.

Vend dressingen godt med grønkålen.

Anret salaten i en skål, vend rucola, bagte rødbeder og rødløg sammen med salaten. Smuldr fetaen over inden servering.

Ingefær-sennepsdressing
Rør ingredienserne til dressingen sammen.