Valdemarsro https://www.valdemarsro.dk/cordon-bleu/

Cordon Bleu

Cordon Bleu med den lækre midte af flydende varm smeltet ost og en sprød panering smager så godt.

Cordon Bleu tilberedes traditionelt med kalvekød, men det er lige så skøn en ret med kyllingebryst, som jeg oftest laver den med.

Prøv også at supplere fyldet i kyllingen med et par salvieblade eller lidt basilikum og finthakkede soltørrede tomater, udover den gode mozzarellaost og skinke.

Prøv også: min opskrift på lækre nuggets >>

PT25M

Kyllinge Cordon Bleu

Tid i alt25 min.
Arbejdstid10 min.
Antal4 pers.
Ingredienser
  • 4 kyllingebryst
  • 4 skiver landskinke
  • 125 g frisk mozzarella, skåret i skiver
  • 2 æg
  • 2 dl fuldkornshvedemel
  • 2 dl rasp
  • salt
  • sort peber, friskkværnet
  • 1 spsk olivenolie, til at stege i
  • 1 spsk smør, til at stege i
Udskriv
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter
Fremgangsmåde

Skær en dyb lomme i siden på hvert kyllingebryst, uden at skære igennem. Fold et stykke skinke rundt om osten og kom det forsigtigt ind i lommen på kyllingebrystet. Luk hullet godt med et par kødnåle.

Vend kyllingebrystet grundigt i mel, specielt der hvor lommen er lukket til. Vend derefter i et sammenpisket æg og til sidst i rasp, der er vendt med salt og peber.

Steg kyllingestykkerne på en pande med olie og smør i 8-10 minutter på hver side.