Cordon Bleu


Cordon Bleu med den lækre midte af flydende varm smeltet ost og en sprød panering smager så godt.
Cordon Bleu tilberedes traditionelt med kalvekød, men det er lige så skøn en ret med kyllingebryst, som jeg oftest laver den med.
Prøv også at supplere fyldet i kyllingen med et par salvieblade eller lidt basilikum og finthakkede soltørrede tomater, udover den gode mozzarellaost og skinke.
Prøv også: min opskrift på lækre nuggets >>
Arbejdstid 10 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Kyllinge Cordon Bleu
- 4 kyllingebryst
- 4 skiver landskinke
- 125 g frisk mozzarella, skåret i skiver
- 2 æg
- 2 dl fuldkornshvedemel
- 2 dl rasp
- salt
- sort peber, friskkværnet
- 1 spsk olivenolie, til at stege i
- 1 spsk smør, til at stege i
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Skær en dyb lomme i siden på hvert kyllingebryst, uden at skære igennem. Fold et stykke skinke rundt om osten og kom det forsigtigt ind i lommen på kyllingebrystet. Luk hullet godt med et par kødnåle.
Vend kyllingebrystet grundigt i mel, specielt der hvor lommen er lukket til. Vend derefter i et sammenpisket æg og til sidst i rasp, der er vendt med salt og peber.
Steg kyllingestykkerne på en pande med olie og smør i 8-10 minutter på hver side.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.
Hej Ann-Christine
Vi lavede retten i går aftes og vi er vilde med den. Den smager forrygende med kartoffelstakke og broccolisalat.
Da vi havde noget mozzarella tilovers, panerede vi det i æg og pankorasp og stegte det så få minutter på panden i lidt olie. Mums det var godt dertil og kan varmt anbefales.
Tak for endnu en skøn opskrift.
Vh Birgit
Hvor lyder det dejligt med den panerede mozzarella – og mange tak for din søde hilsen og tilbagemelding på opskriften
Kh Ann-Christine
Hej Ann-Christine. Kan jeg lave dem med svinekød, tænker at lave en lomme i koteletten 😊
Ja, det kan du fint gøre :)
God fornøjelse
Kh Ann-Christine
Hej og tak for dejlige opskrifter :)
Spørgsmål, fx til cordon bleu: Hvorfor bruger du mozarella i stedet for de lidt mere flydende oste…?
Jeg synes det smager dejligt, men du kan fint vælge en anden ost som du synes om :)
Kh Ann-Christine