Chicken Cæsar Tacos


Velsmagende og lækker Chicken Cæsar Tacos, som er et vidunderligt miks af den skønne cheeseburger tacos og min gode cæsarsalat. En ret fin kombination, og et opskrift-ønske fra min datters klassekammerat, som jeg gerne ville opfylde – for det ér jo virkelig en god ide!
Resultatet er smovset, sprød og med den dejlige krydrede cæsardressing – her lavet i en lidt lettere udgave end min traditionelle version – dryppet over den sprøde taco fyldt med salat. Mums!
Prøv også: flere opskrifter på nem hverdagsmad >>
Arbejdstid 45 min.
Antal 4 pers.

Som medlem af VALDEMARSRO Premium får du adgang til en masse ekstra fordele, blandt andet kan du få billede med, når du printer opskrifter og undgå forstyrrende reklamer. Læs mere på Valdemarsro om alle fordelene.
Chicken Cæsar Tacos
- Cæsardressing
- 4 ansjosfileter i olie, finthakket
- 2 tsk worcestershire sauce
- 50 g parmesan, friskrevet
- 0,50 øko citron, saft og fintrevet skal
- 1 dl mayonnaise
- 1 dl cremefraiche 18 %
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Til Cæsar Chicken tacos
- 8 tortillas pandekager, små
- 800 g hakket kylling
- 75 g parmesan, friskrevet
- 2 romainesalat, plukket i grove stykker
- 2 spsk olivenolie, til stegning
- salt
- sort peber, friskkværnet
- Til servering
- 1 broccoli, i buketter
- 1 agurk, i stave
Føj til indkøbsseddel
Føj til favoritter

Cæsardressing
Blend ingredienserne – undtagen mayo og cremefraiche – sammen til dressingen. Rør mayonnaise og cremefraiche i og smag til med fintrevet citronskal, salt og peber.
Chicken Cæsar Tacos
Del kødet i portioner til antal tortillas. Form kyllingefarsen til flade tynde bøffer og pres dem godt ud på hver tortilla wrap, så kødet når ud til kanten af hver wrap. Drys med salt og peber. Varm 1-2 store pander op med olie og steg hver tortilla med kødsiden ned i 1-2 minutter, vend tortillaen om, fordel lidt ost på kødsiden og steg i yderligere 1 minut. Fortsæt med de andre tortillas
Top hver cæsar chicken tacos med sprød romainesalat, friskrevet parmesan og cæsardressing. Server straks.
Til servering
Kog broccolibuketter i en gryde med letsaltet vand i ét minut. Hæld straks vandet fra og server med agurk og resten af cæsardressingen til at dyppe i.
Har du spørgsmål til opskriften eller lyst til at sende en sød hilsen, så kan du skrive til mig i kommentarfeltet herunder.
Du kan måske finde svaret på dit spørgsmål i kommentarfeltet, hvis det allerede er stillet og besvaret - eller du kan kigge på denne side, hvor jeg giver svar på mange 'ofte stillede spørgsmål' til min opskrifter.